изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:39 EET
РОДНИ И ЧУЖДИ ДИДЖЕИ ЗАФОРМЯТ КУПОНА В АЛБЕНА    
НовиниС 12-часов денс маратон посрещат Джулай морнинг в Албена с Брайън кокс и 12 именити родни диджеи. За парти в курорта пристига и най-успелият български продуцент зад океана - Стан Колев

Престижният курортен комплекс „Албена“ вече е готов да посрещне хилядите туристи на своите слънчеви плажове. От това лято бялата перла на българското Черноморие добавя към атракциите си няколко големи плажни партита със световно-известни международни диджеи, както и чисто новото крайбрежно заведение „Номад бийч клуб“. За изпълнението на амбициозните културно-музикални проекти сили обединяват курортът  „Албена“, колективът на атракционно заведение „Горски Цар“ и агенция „Renesanz“.
„Номад бийч клуб“ се намира на Фестивален плаж. Официалното му откриване бе на 25 юни, а специален гост на събитието ще бъде столичния топ-диджей ДжакРок. Плажното заведение се отличава със стилен интериор и екзотична обстановка, както и със специално изработена покривна шатра с впечатляващ размер. „Номад бийч клуб“ ще допринася за доброто настроение на всички гости на к.к. „Албена“, като ще работи ежедневно от сутрин до полунощ, и ще предлага голям избор на коктейли и приятна музика. Всеки четвъртък, петък и събота там ще гостуват и редица диджеи от страната и чужбина.
Плажната ивица пред „Номад бийч клуб“ ще стане и домакин на четири големи музикални събития през лятото. Първото от тях е 12-часов денс маратон, който стартира от 19:00 часа на 30 юни, и с който ще се отпразнува посрещането на July Morning. Партито се организира съвместно с Алфа радио, основен гост ще бъде щатския диджей/продуцент Брайън Кокс, а заедно с него зад пулта ще се изявят още 12 български диджеи, сред които се открояват имената на Балтазар, Версус, Импреслава и много други. Второто събитие ще е на 17 юли, когато е поканено най-популярното италианско диджей-дуо Данди и Уго, създатели на култовия лейбъл Итало Бизнес. На 06 август ще гостува Ахмет Сендил от Истанбул, който през 2008 г. спечели международната титла „най-добър минимал хаус диджей“. Финалното парти ще бъде на 21 август, когато в програмата ще се включи най-успелия български продуцент зад океана - Стан Колев, който пристига от Маями специално за участието си на Фестивален плаж. Стан Колев е може би най-успелият български диджей с парчета, включени в легендарната компилация "Буда бар“ и в саундтрака на "От местопрестъплението: Маями“. С групата си "Каза Флейва“ Стан Колев е достигнал до върховете на денс класациите, а със соло парчетата си е сред най-продаваните артисти в диджейския mp-3 портал Beatport. Той е син на семейство Колеви от „Биг Брадър фемили”.
 


Сходни връзки

РОДНИ И ЧУЖДИ ДИДЖЕИ ЗАФОРМЯТ КУПОНА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди