изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:36 EET
ХОРОСКОП ЗА 30 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 ЮНИ


ОВЕН - С добра нагласа ще възприемате случващото се в живота и това ви помага да излизате победители. Професионална работа ще е свързана с подготовка на предстоящо мероприятие.

ТЕЛЕЦ - По финансови и други въпроси бихте могли да си помогнете, ако потърсите професионален съвет от съответните хора и институции. Ще ви се даде шанс и за допълнителна работа.

БЛИЗНАЦИ - С практични действия и акцентирайки върху най-важното за вас, ще направите деня си успешен. Пътуванията, на близко или далече са част от програмата за някои от вас.

РАК - Хубави новини или други развития ще направят деня ви по-светъл и вълнуващ. Притесненията ви по личен въпрос ще отшумят и дадат път на по-добри възможности пред вас.

ЛЪВ - С настроение ще преминете през задачите в днешния ден. Да свършите добре работата си за вас е от първостепенно значение сега, за това няма да жалите сили и време.

ДЕВА - С подходящи занимания ще балансирате емоциите, вълненията и чувствата, които бушуват у вас. Придавайте значение и на хората до себе си, грижите ви не са достатъчни.

ВЕЗНИ - Подкрепата на семейството ви е важна за вас в настоящия момент. Започнатото днес е с добри перспективи за бъдещето ви, разбира се, ако сте последователни и активни.

СКОРПИОН - Прагматично ще се възползвате от познанствата си, за да затвърдите позициите си, но и в подкрепа на предстоящите си изяви. Любовта има какво да ви даде точно днес.

СТРЕЛЕЦ - Ще върнете настроението и целостта на духа си, ако дадете предпочитание на нещата, които ви доставят наслада. Почивайте активно, като не пренебрегвате приятелска покана.

КОЗИРОГ - Разумни, премерени и точни ще пристъпите към поредното предизвикателство, което съвсем не означава стрес. Ще привличате интереса върху себе си по хубав повод.

ВОДОЛЕЙ - Натовареността на работното място ще ви подтикне да заявите претенциите си за по-високо възнаграждение. Не са неоснователни и имате шанс да ви обърнат внимание.

РИБИ - С добри новини ще започнете деня и това допълнително ще подобри настроението ви. Предстоят развития в работата, творческите занимания, както и в личен план.
ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди