изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:40 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 30.06.2010    
Времето

Днес преди обяд ще има и слънчеви часове, но около и след обяд отново ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има валежи от дъжд, придружени с гръмотевици, но вече явленията ще са на по-малко места и по-слаби, в сравнение с тези през изминалото денонощие. Максималните температури ще са между 23 и 28°. В София - около 23°.



Атмосферното налягане ще бъде около средното за месеца.

В планините времето ще остане със значителна облачност, сутринта по високите части - мъгливо. Главно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания, придружени с гръмотевична дейност. Вятърът ще е от север-североизток, умерен. Максимална температура на 1200 метра - около 17°, на 2000 метра - около 10°.

По Черноморието ще има променлива облачност, преди обяд намаляваща до слънчево. В следобедните часове на места ще има краткотрайни валежи, възможно е и да прегърми. Вятърът временно ще се ориентира от североизток, до умерен. Максимални температури на въздуха - между 23 и 26°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, но с тенденция да отслабне до 2 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 30.06.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди