изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:03 EEST
YouTube в тон със Световното ни надува главите с вувузели /видео/    
Любопитно Навлезлите на това Световно първенство вувузели превзеха не само стадионите в Южна Африка, но вече посредством YouTube може да ги чуете на фона на някой музикален клип. Това не е за вярване, но все пак пластмасовите сатанински тръби се чуват добре.

Нововъведението не е от вчера, то е факт още от миналата седмица, но трябва малко време, за да осъзнаете, че има все още хора с непромити от футболните мачове мозъци, които в никакъв случай не биха пуснали 90 хиляди вувузели примерно на фона на песен на Ванеса Мей “Devil’s Trill”, на траш метъл или на бг-поп песен.

Само че явно няма такива, защото дори в мегагиганта, представител на толкова много музиканти, кръглото бутонче, което се намира под видеата на YouTube, и наподобяващо “Джабулани” излъчва именно този звук на стотици разгневени пчелни кошери.

Но появата на тези тръби, издаващи жужящ звук само потвърждават правилото, което стана налице още в самото начало, преди Световното в ЮАР дори – те се опитват да завладеят света и досущ като във филм на Хичкок да цъфват навсякъде, където никой най-малко не ги очаква. След като се появиха и като музикален хит в лицето на “Джабулани кючек”, чиято цел беше да възхвалят нововъведението в музикалните възхвали, а изпълнението е на Козел Вувузел, нещата вече придобиват прекалено страшни размери.

Този музикален инструмент е типично африкански музикален и в нашите главици напира подозрението, че може би вече гиганта на филмовата индустрия, Стивън Спилбърг започва да води преговори с африканския президент, за да има възможността да филмира всичко за него. А може би ще има и продължение от Джеймс Камерън, което ще е своеобразно продължение на “Титаник” и “Аватар”, като двата филма ще са в един, където големият кораб попада на острова на сините хора, които водят всички към гибел с помощта на тези огромни пластмасови тръби. http://kliuki.bg

 


Сходни връзки

YouTube в тон със Световното ни надува главите с вувузели /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди