изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:48 EEST
Баща на три деца изгоря в бус след челен удар в ТИР    
Новини
29-годишният баща на 3 деца Росен Сашов Колев изгоря за миг в микробус на благоевградската сладкарска фирма “Граматиков и Сие” вчера около 15.30 ч. Дядо и внуче от Разлог се измъкнаха невредими от запален “Фолксваген Голф”, който се удари в буса.


Тежкият инцидент стана след челен удар на микробуса, управляван от жертвата, и ТИР на главен път Е-79, на 4 километра от село Мурсалево, община Кочериново, разкрива подробности в. "Струма". До фаталния край се стигнало, след като Колев навлязъл в насрещното платно да изпреварва и се ударил челно в тира, чийто шофьор се опитал да избегне удара, но безуспешно. След тежката катастрофа тирът се забил и се преобърнал встрани от пътя. “Фолксваген Голф”, движещ се зад тира, също се сблъскал с микробуса, но за щастие пътниците успели бързо да напуснат колата, преди да се възпламени.

Мукробусът и голфът са напълно изгорели, трупът на младия мъж бе овъглен и остана дълго да стои на предния капак, пред който имаше локва кръв. Минути след тежката катастрофа на място пристигнаха коли на Спешен център от Благоевград и Дупница и противопожарни екипи.



Шофьорът и спътникът му в голфа - дядо и внуче, са закарани единият в Благоевград, другият в Дупница. Животът им е вън от опасност, имат само натъртвания и охлузвания. За жалост пожарникарите не успяха да спасят овъглените до неузнаваемост труп и двете коли. Часове след инцидента движението бе отцепено в едната посока. Част от автомобилите минаваха по заобиколен път пред село Мурсалево.

/БЛИЦ

 


Сходни връзки

Баща на три деца изгоря в бус след челен удар в ТИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди