изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:30 EET
Шефът на "Феномени" Стамен Стаменов: Извънземните миткат из Пентагона!    
Интервюта
Разстреляха Кенеди, защото искаше да уведоми народа си какво се случва.


Средно образование завършва в ССВВУ “Георги Бенковски”, гр. Долна Митрополия, и продължава висше образование по специалността “Електрооборудване на самолета” и “Автоматика и телемеханика” във ВМЕИ “Ленин”, сега Технически университет. Но през 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, захвърля всичките си дипломи в тази област.

Вариететен артист. През 2006 г. в Холивуд взима голямата награда в “Америка има талант” като единственият в света, който свири на собствените си зъби. Обявен е за феномен. След това получава “зелена карта” и остава за 2 години и 8 месеца в Америка. Избран е за председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и за член на Международната ноосферна организация.
Председател на Асоциация “Феномени”.

В последната си книга “Космосът говори” Стемен Стаменов страховито предупреждава, че планетата, човечеството и цивилизацията са в опасност поради тясната връзка на извънземните с елита на Земята.

- Ще има ли край на света през 2012 г., господин Стаменов?
- Това няма да бъде допуснато. Планетата Земя сега се наблюдава до микрон от полифония от космически сили. Втори Фаетон няма да бъде допуснат! Преди милиони години е имало такава планета между Марс и Юпитер, тя се е взривила в резултат на зловеща ядрена и термоядрена война на местното население с космическо участие. Фаетон е била много красива, там е живяла хуманоидна раса, по-високо развита от нашата. Тази планета се е пръснала на парчета. Дори има теории, че Земята е парче от Фаетон.

- Твърдите във вашата нова книга “Космосът говори”, че извънземните присъстват на Земята от хиляди години...
- И те не се крият вече! Тези грейове започнаха вече да миткат из Пентагона дори... Тези рептилии не могат да живеят при по-студени температури и затова предизвикват глобалното затопляне.
На Земята има представители на много извънземни раси и цивилизации. Едните са добронамерени към човечеството, другите са злонамерени и ни ненавиждат. Едните се стараят да ни помогнат да се развиваме духовно и да влезем в космическото съдружие на светлите сили на космоса. Другите разполагат с изключителна технологическа мощ и са известни в космоса като “тъмните сили.”

Те искат да поробят човечеството,

да подчинят планетата.

На тях им трябва планетата Земя, а човечеството го ползват само като суровина. Когато искат нещо пикантно, се хранят чрез кожата си с човешката кръвна плазма, с органи и системи и с нашите отрицателни емоции... Всичко това е като деликатес за тях. Над 2 млн. и половина човека вече изчезват всяка година, предимно деца. Има снимка как си правят чеверме с дете. Това е суперменю за тях. Много по-напреднали са от нас, притежават способности, които за нас са невероятни, местят се напред и назад във времето, манипулират го. Имат много богата информационна банка за историята на планетата не от хиляди, а от милиони години. Те дирижират косвено парада на планетата чрез елита.

- Как си общуват извънземните с елита на света?
- Директно. Те си имат специални места, на които се срещат – в подземни бази или в планините, където събеседват с представители на човешкия елит. Извънземните дадоха остарели технологии на Америка срещу това те да им продадат интересите на цялото човечество. Първите срещи с тях са станали през 50-те години с американския управляващ елит.

- Кой е създал живота на нашата планета?
- Създаден е от свръхвисоко развити същества на светлината. Ние сме получени изкуствено, като е ползван маймунски ген, свински гени и извънземни гени. Правили са си експерименти какво ще стане. В това, което наричаме митология, а е самата истина, какво има – кентаври, минотаври, пегаси, еднорози. Имало е хора със свински глави, с глави на бикове. Лека-полека при тези експерименти на извънземните се е стигнало до нашия образ...

- И не сме произлезли от маймуните?
- Чарлз Дарвиновата теория е чудовищна измишльотина!

- Елитът наясно ли е, че общува с извънземни?

- Как да не е наясно – нали с тях подписва договори, нали от тях приема технологии, нали обслужва техните интереси. Приели са техните условия.

Извънземните не идват често в България, защото ние не представляваме интерес за тях.

Те са там, където има власт и пари – при свръхсилите, предимно в Америка. Там са им базите. Грейовете от Орион са снимани с американски президенти, с папата...

- Не е ли изтичала информация? Някой от елита не се ли е “изпускал” да разкаже за тези срещи?
- Много учени и политици платиха с живота си, защото искаха да кажат на човечеството за реалното присъствие на извънземните и за взаимодействието на американския елит с тях.
През 1949 г. Джеймс Форестал, министърът на отбраната от правителството на Хари Труман, беше жестоко убит от агенти на ФБР, защото искаше да каже истината на Америка - измитираха му самоубийство. Джон Кенеди го разстреляха като куче в Далас, защото искаше да уведоми народа си за преговорите с извънземните и за обмена на технологии с тях.

- Кои са имали най-тесни връзки с извънземните?
- Ген. Айзенхауер се е срещал с извънземните през 1954 г. с представители на 3 извънземни цивилизации. Едната среща се е осъществила във военновъздушна база “Едуардс” в Калифорния, а другите две – във военновъздушни база Холоман. Дадени са им бази там.
Джордж Буш си е контактувал редовно с представители на рептилиите и на грейовете на тайни срещи. Той е истински син на баща си, Джордж Буш-старши, който е чуждопланетарна същност в човешко тяло. Дейвид Айк, бивш футболист, а сега журналист, направи потресаващи разкрития по този въпрос.

- Казвате, че и Адолф Хитлер е имал връзка с извънземните?
- Нацистите имаха връзка с извънземните. Даже са взели от тях и високоразвити технологии. Помагали са при обработването на съзнанието на хората – да се подчиняват на Хитлер, да го боготворят. Расистката част от идеологията на Хитлер е чисто извънземна. Фашизмът се е развил в космоса.

- Има ли хора от българския политически елит, които са се срещали с извънземните?
- Не, няма. Те не могат да бъдат допуснати да отидат на пряка връзка с извънземните. Нашият елит е ибрикчийски. Нашите политици си мислят, че ще заобиколят големите космически закони! Жална им майчица, като се изхлузят от нещастните си тела! Българският народ всеки ден ги проклина, а това няма да остане безнаказано... Те не ме интересуват мен!

- Икономическата криза сега да не би да е предизвикана с извънземно участие?
- Сегашната икономическа криза е изкуствено предизвикана от глобалната мафия. Елитът си е въобразил, че е бог на тази планета, че може да прави каквото си иска. И той си прави, каквото си иска, защото насреща им има едно олигофренчено човечество, което е зомбирано и обработено до такава степен, че вече няма физиономия. Елитът под въздействие на извънземните смята това човечество за ненужен баласт на планетата, излишен консуматор на планетарни блага.

Глобалните сили, управляващи човечеството, са предупредени от извънземни техни партньори, че наближава моментът на обръщане на полюсите на планетата. Това се случва на 13 000 години. Това е съпроводено от гигантски катаклизми, като се започне от най-елементарните свлачища и се свърши до най-жестоките цунами, земетресения и вулкани. И после всичко ще тръгне наново.

- Вярвате ли в ясновидците?

- Всеки човек може да стане свръхясновидец.

Извънземните си набелязват с кого ще работят...

И Ванга е говорила за контакти с тях.

- Кои са най-големите ясновидци в България?

- Преподобна Стойна, баба Неда от Горна Митрополия, Славка Севрюкова, която живееше в София и беше голям феномен, но работеше тихо и скромно. Много помагаше но хората. Беше почетен член на няколко световни академии приживе. Доц. Лозенски работи с нея и нейната информация попадна в него, той още я крие... Той е длъжник на българското общество.

- Вие лично срещал ли сте се с извънземни?
- Когато бях 7-годишно момче, ме откраднаха от планината. Бях с дядо ми в Етрополския Балкан. И 12 часа ми се губят. Осъзнах се в един тъмен дол. Започнах да пищя! По гласа на една лелка се върнах при дядо...
Минаха много години. Беше тук, в офиса на асоциация “Феномени”, и получих много жестока криза, прединсултна ситуация. Нашият екстрасенс Роберт Йовчев ме спаси. Някъде около половин час е работил с мен. После ми каза: “Ти си отвличан!” Отговорих му: “Какво от това?!” А Роберт продължи: “Запомни тази нощ какво ще сънуваш!” И наистина, излезе това, което беше в мен! Върнаха ми се тези 12 часа, за които нищо не помнех като 7-годишно момче. Бях в едно много приятно овално помещение, с една жена, много красива, която ми каза: “Не, не се притеснявай, моето момче, нищо лошо няма да ти се случи! Ти си спасен!” Запомних образа й. После в Ню Йорк видях образа на същата жена, нарисуван на една голяма картина от една руска контактьорка. Направо се шашнах! Казаха ми: ”Това е Атина Палада!”

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА / http://www.blitz.bg

Алена: В края на 2012 г. ще започне духовната трансформация на Човека

Извънземни се крият в дълбините на океана

БАН: Извънземните са около нас, говорихме с тях

Мистерията Царичина се завръща с "Горещо"

Американски астронавт: САЩ крият извънземни

Британските военни разсекретиха документи за НЛО

Мистериозна огнена топка падна на Земята

НЛО НАД КАМЕН БРЯГ

Извънземните посещават все по-често Великобритания

 


Сходни връзки

Шефът на "Феномени" Стамен Стаменов: Извънземните миткат из Пентагона! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди