изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:54 EEST
МИКРОБУС БЛЪСНА 2-ГОДИШНО ДЕТЕ В С. КОЗЛОДУЙЦИ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани шест криминални престъпления.

 

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ “Полиция” Албена, в централната част на КК Албена е задържан Д.Т. на 23 години от гр.Добрич. При извършване на проверка в лицето са намерени 7 бр. таблетки, които при полевия тест са реагирали на амфетамин.

Същият е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ “Полиция” Албена, са задържани  Г.Р. на 24 години, Д.Г. на 17 години, П.Я. на 17 години и М.С. на 21 години от гр.Добрич. Лицата са задържани при опит за извършване на кражба от л.а. “Фолксваген Пасат”, който е бил паркиран на паркинг в КК Албена. При последвалите процесуално- следствени действия е установено, че същите през м.юни 2010 г., са извършили кражба на алкохол от хотел в курортния комплекс и кражба на вещи от л.а. “Опел Корса”.

            Задържани са за срок от 24 часа. Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава.

            -На 01 юли 2010 г., в района на с.Църква  от служители на РУП Албена е извършена проверка на л.а. “БМВ” и пътуващите в него лица. При проверката в едно от лицата- С.С. на 26 години от гр.Добрич е намерено и иззето найлоново пликче с бяло прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на амфетамин, с тегло около 3 грама. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През денонощието на територията на областта са станали 1 пътно- транспортно произшествие с 1 ранен гражданин и 3 ПТП  с материални щети.

            -На 30 юни 2010 г., около 18. 15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с.Козлодуйци, общ.Добричка, при което 25 годишния водач на микробус “Форд Транзит” е блъснал внезапно пресичащото пътното платно 2 годишно дете. Детето е настанено в МБАЛ Добрич с охлузни рани, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство           

            През денонощието не са възниквали пожара. 

01 юли 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

МИКРОБУС БЛЪСНА 2-ГОДИШНО ДЕТЕ В С. КОЗЛОДУЙЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди