изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:53 EEST
Изпълнителната комисия на ГЕРБ изключва Дани Каназирева от партията    
Политика Пловдив /КРОСССъпредседателката на групата съветници на ПП ГЕРБ в Общиннски съвет – Пловдив Дани Каназирева е изключена от партията с решение на Изпълнителната комисия на форум късно снощи. Сред мотивите били посочени редица сигнали, реакции на членове на партията, активисти и симпатизанци за несъгласувани акции, изявления и позиции на партийната активистка, предаде кореспондентът на Информационна агенция КРОСС в Пловдив.  Препоръката на Изпълнителната комисия е Каназирева да си подаде и оставката като общински съветник.


Каназирева отказва коментар по внезапната партийна ситуация спрямо нея и твърди, че ще направи изявление следващата седмица. Името на дамата последно бе най- активно замесено около акцията да не бъде вдигнат дяловият капитал на МБАЛ- Пловдив, бивша Окръжна болница, в която акционери са и всички общини от областта. Инициативата на здравното министерство в крайна сметка срещна категоричен отпор на общото акционерно събрание наскоро. На него  точно общините, представляващи властта на ПП ГЕРБ дадоха вот “против” двигане на  капитала.
 


Сходни връзки

Изпълнителната комисия на ГЕРБ изключва Дани Каназирева от партията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди