изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:48 EEST
Ужас! Пазаруването прави мъжете импотентни    
Любопитно Жените ви ви карат да обикаляте с тях безкрайни часове по молове, търговски центрове и супермаркети? Откажете незабавно! Оказа се, че опасността далеч не е толкова безобидна както изпускането на мача или събирането с приятели на бира. Пазаруването е вредно за мъжете, защото може да ги направи непълноценни и то в буквалния смисъл. Германски учени са открили, че то води до импотентност.

Вредата идва от касовите бележки. Химическо съединение по тях съдържа достатъчно от вредния Бисфенол А, който да потисне мъжките хормони в тялото.

Съединението се използва за проявяване на мастилото върху термочувствителна хартия. То се поглъща, когато се докосне устата или храната, след като е пипана касовата бележка.

Урологът проф. Франк Зомер от Берлини каза, че вредният Бисфенол А може да промени баланса на половите хормони в мъжкото тяло към доминиране на естроген.

В дългосрочен план това намалява желанието за секс, води до оформяне на корем и има отрицателен ефект върху ерекцията и потентността.

Бисфенол А вече е забранен в Канада и три американски щата.

Пластмасови бутилки и консервни кутии, за чието производство се използва химикалът, са свързани с увеличаване на случаите на рак на гърдата, сърдечносъдови заболявания, затлъстяване, хиперактивност и други разстройства.

Химикалът въздейства на щитовидната жлеза и променя производството на хормони. Той може да предизвика разстройства, свързани с метаболизма, фертилитета и нервното развитие.http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Ужас! Пазаруването прави мъжете импотентни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди