изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:06 EET
Депутати се обиждат на вампири и старшини    
ПарламентДепутати се скъсаха да се обиждат по време на анкетната комисия, която разследва скандалната нелегална поправка в Държавен вестник. Шефката на парламента Цецка Цачева се засегна, че БСП я наричат помежду си "Старшината" и "Ротната". Пламен Цеков от ГЕРБ пък намекна, че колежката му от БСП Мая Манолова е "вампир", пише в. "Стандарт". Той от своя страна се обиди, че тя му се подиграва заради очилата и късогледството.

Всъщност депутатите се събраха, за да изслушат Цачева и Цеков, които трябваше да внесат яснота как без подпис от президента в Държавен вестник се появи поправка в закона за наркотични вещества, който за малко да разреши изображенията на дрога върху опаковките. Разказите им пред комисията обаче още повече заплетоха случката. От думите на Цачева стана ясно, че тя не е знаела предварително, че депутатът Светлин Танчев е предприел стъпки да променя текстове в закона.

Червената Мая Манолова, която е член на анкетната комисия, попита Цачева кой е виновен за скандала. Тя отвърна, че отговаря за поведението само на чиновниците и не може да наказва депутати.
Пламен Цеков пък, който чете скандалния текст в зала, каза, че бил направил техническа грешка и никой не му е въздействал да чете лобистката поправка. "Мая Манолова много е гледала може би шпионски филми. Това е характерно за една друга партия, която се е занимавала с конспирации години наред, но не и за нашата партия", заяви герберът.

Манолова отвърна, че и тя е късогледа, но не й минавало през ум да подвежда с този аргумент колегите си. Преди време Цеков се оправда, че прочел лобисткия текст, тъй като носи очила осем диоптъра.

Цеков пък вчера отговори на Манолова: "Ако беше 12 часа през нощта и беше пълнолуние с участието на г-жа Манолова щяхме да бъдем свидетели на някакво друго събитие". "Това обвинение във вампиризъм ли беше", усмихнато попита синият депутат Ваньо Шарков. В крайна сметка Мая Манолова се зарече да даде Цеков на етичната комисия заради обвиненията за вампиризъм.

dir.bg

 


Сходни връзки

Депутати се обиждат на вампири и старшини | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Депутати се обиждат на вампири и старшини
Автор: Anonymous да 2010-07-03 @ 10:57 EEST
Абе тия хора добре ли са ние сме ги избрали да коват закони, а те с глупости се занимават че и нас занимават.
Депутати се обиждат на вампири и старшини
Автор: Anonymous да 2010-07-03 @ 11:13 EEST

Едни влязоха да коват, други - да чукат

Депутати се обиждат на вампири и старшини
Автор: Anonymous да 2010-07-03 @ 16:15 EEST
Аз съм за това, депутатския труд да се счита за най-тежка категория труд, малко по-тежък от този на миньора и наравно с труда на пилотът-изтребител. Ако приемем, че миналото лято народът вкара в Парламента умни и здрави хора, то за по-малко от година различията с колегите им от предишни парламенти изчезнаха напълно. :-(

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди