изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:35 EET
Станишев прогнозира Бойко-Борисова зима    
Политика Не изключвам зимата да се превърне в Бойко-Борисовата зима и да се стигне до предсрочни избори. Това прогнизира лидерът на БСП Сергей Станишев пред Про БГ, цитиран от БГНЕС. "Една година не е малко време за оценка. Добрите оценки са пропаганда. Провалите са в това, което се прави, ако се съпоставят обещанията и свършеното - оценката е нула", смята той.

По думите му, правителството обещало повишаване на стандарта на българите, а  те обедняват. "Опосканата държава, за която говореше премиерът Бойко Борисов, продължава да се издържа от фискалния резерв, който им оставихме от 8 млрд. лева. Но после?... Борисов беше обещал да не вдига данъци, а ще го направи, дано не се стигне до намаляване на пенсии", каза още Станишев.

"Кризата започна през септември 2008 г. и то в Америка, но ние успяхме цели 9 месеца да не я усетим с нашата политика. Фактически кризата в България започна с ГЕРБ. Финансовият министър Симеон Дянков докара и социалната и икономическата криза. Обещанията, че ще се увеличат вдовишките пенсии и на хората над 75 г., което беше записано в бюджета, не се случиха, закъсват и общините", подчерта още той. Според него първата антикризисна мярка е да бъде сменен Дянков.

"Намаляват се заплати, социалните плащания. Единственото свършено са полицейските акции, когато са добри трябва да бъдат подкрепяни, но когато са рутинни и са правени от години насам, показността им е комична", посочи социалистът.

По думите му всеки ден нещо различно се казва и има хаос, "както в главите така и в политиката - един ден спираме Бургас-Александруполис и замразяваме "Белене" след дни обратното".

Нападките срещу бившия министър Румен Овчаров са поредната медийна оперета, убеден е Станишев. Според него, ако от кабинета договорят по-добри параметри за доставки на газа, ще бъде чудесно. "Но ако договорят по-лоши - ще ходят ли на прокурор? Следващото правителство ще трябва да им търси сметка за провалите, за лобистките закони, както беше със закона за наркотиците", коментира лидерът на БСП. По думите, със закона за земеделските земи и закона за пътищата се обслужват олигарси, а и много от тях били от ГЕРБ.

 


Сходни връзки

Станишев прогнозира Бойко-Борисова зима | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Станишев прогнозира Бойко-Борисова зима
Автор: Anonymous да 2010-07-04 @ 07:44 EEST

Гладна кокошка просо сънува ! :D

Звучи като импотентен дъртак с изцепка пред пубертети за повдигане на авторитета  :

"- Е ееее, на времето къв млад и убав бях, и как подир младите булки бегах с мерак ... "

 

Станишев прогнозира Бойко-Борисова зима
Автор: Anonymous да 2010-07-04 @ 11:50 EEST
Сергей, Сергей... Твоите хора ще се върнат, ама ти няма. Каквото беше, беше! Стига толкоз.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди