изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:38 EEST
РОТАРИ КЛУБ- ДОБРИЧ, ЕДИНСТВЕН В СТРАНАТА С ДИПЛОМ ОТ РОТАРИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ    
Ротари/RotaryАлександрина Александрова е новият президент на клуба в Добричл В края на миналата седмица официално в комплекс "Хармони Хилс" в Рогачево добричките ротарианци отпразнуваха 15-годишнината от създаването на клуба. Заедно с това бе предадена и президентската огърлица на новия президент Александрина Александрова. За НДТ първата дама, която застава на чело на благотворителната организация сподели, че Ротари  клуб - Добрич, е единственият засега в страната, който по повод своя юбилей и дейността му през тези 15 години на съществуването му е отличен с диплом от Ротари Интернешънъл.

Ротарианците продължават да внасят вноски всяка година, за да бъде ликвидиран полиомиелита като заболяване. "В местен аспект всяка година ние подпомагаме срещу Коледа хора в неравностойно положение. Продължаваме работата си и в направеленията образование и култура, като сме съорганизатори на коледния концерт "Дарования". Ежегодно даваме по две стипендии на талантливи деца. Наред с други сродни организации - клуб "Майчина грижа", Лайънс клуб, както и дамския клуб на Ротари и Ротаракт се грижим за планетата ни, като провеждаме залесителни акции. През тази година основната ни кампания в страната е насочена към профилактика на рака на простата при мъжете. В тази връзка предстои да започнем разяснителна кампания в Добрич за профилактика на заболяването, след което ще бъдат направени и прегледи и изследвания" - разказа още новият президент на Ротари клуб Добрич.
Александрина Александрова сподели още, че факта, че е първата дама начело на клуба е предизвикателство и отговорност. "Гордея се, че съм член на клуба, защото Ротари е организация, която е забравила различията в обществото. Това са хора, готови да служат на хората за постигането на един по-добър свят, защото те са лидери в своята професия".

 


Сходни връзки

РОТАРИ КЛУБ- ДОБРИЧ, ЕДИНСТВЕН В СТРАНАТА С ДИПЛОМ ОТ РОТАРИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди