изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:58 EEST
НЛО над София?    
Любопитно
Светещият обект бе видян от десетки столичани, живеещи в западните квартали на столицата в неделя между 21,30 и 22 часа  Неидентифициран летящ обект стресна софиянци в неделя вечерта. За светещия обект, който приличал на летящо кандило, алармираха читатели на БЛИЦ.


"Да не би Веско Маринов да е обикалял по случай празника на МВР?", предположи тази сутрин водещият по Нова тв, докато преглеждаше съобщенията в печата.

Докато разберат какво става обаче очевидците не са успели да заснемат светещия обект, който спокойно прелетял.

Летеше ниско - имаше странна форма - като малка, компактна рамка с червен пламък, разказаха читатели. Изумлението им било толкова голямо, че те отдали появата на неидентифицирания летящ обект на изпитите преди лягане аперитиви.

Жителите на западните квартали са свикнали с прелитащите самолети, но те летят по-високо и не така близо до блоковете и при това - доста шумно. Светлинките на самолетите са в по-блед цвят. НЛО прелетяло без да издаде никакъв звук.

Зевзеци се шегуват, че неидентифициранети летящи обекти напомнили за себе си - на 2 юли светът отбеля Денят на НЛО. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

НЛО над София? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди