изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:24 EET
Арестуваха митничарка на Лесово    
Ред и сигурност
Задържаха дежурната митничарка в смяната на ГКПП „Лесово” в специализирана полицейска операция „Граница”, предизвикана от системните оплаквания на граждани, частни лица, както и фирми, които преминават през ГКПП „Лесово”, за системно изнудване и искане на пари.


Митничарката предварително е била поставена под наблюдение. Случаят е разработван повече от седмица и е паралелна линия на проведената на 1 юли специализирана операция „Граница” в граничен пункт „Капитан Андреево”, при която бяха задържани митничар и полицай, изнудващи пътниците.

В снощната акция дежурният полицай е отказал да участва във вземането на пари, докато дежурната митничарка си е искала парите. Всичко това е документирано. 

Операцията е под надзора на Софийска градска прокуратура и преминаването на пътници и автомобили ще бъде възстановено след приключването на процесуално-следствените действия, каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той благодари на гражданите, които изпращат сигнали за неправомерните действията на корумпирани служители, какъвто е и случаят със задържаната митническа служителка на ГКПП „Лесово".

/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Арестуваха митничарка на Лесово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди