изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:59 EET
РУСКИ ШАМПИОНИ УЧАТ ДЕЦА НА ПЛУВАНЕ    
СпортЗа поредна година в Каварна се провежда плувно лято, като 100 от малчуганите в морския град ще получат своите уроци по плуване от шампиони на Русия във водните спортове. Това съобщи за НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев.

Той добави, че плувното лято се провежда в басейн с олимпийски размери, разположен на 300 м от морето. съоръжението от две години е собственост на спортен клуб "Щурм" от подмосковския град Чехов, които са шампиони на Русия по водна топка. Цонев заяви, че след продажбата на съоръжението в хазната на кметството са влезли 1.8 млн. лв., а и градът се е сдобил с чудесна възможност децата да има къде да се учат да плуват. Басейнът се пълни с топла минерална вода. Съоръжението официално ще бъде открито този месец, като за церемонията в Каварна ще пристигне и трикратната олимпийска шампионка по синхронно плуване Олга Брусникина. Момичетата от Каварна ще имат честта лично от майсторката на водните съчетания да получат уроци по плуване. Плувното лято ще трае през целия юли и август.
 


Сходни връзки

РУСКИ ШАМПИОНИ УЧАТ ДЕЦА НА ПЛУВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди