изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:46 EET
ТЕЧ ЩЕ СПРЕ ВОДАТА НА ПОЛОВИНАТА ГРАД    
Новини Сериозен теч, който е от години ще е причината близо половината от града да бъде подложен на режим, докато бъде разкрита аварията и отстранена. Това каза за НДТ управителят на водното дружество Дамян Калчев, като уточни, че се касае за водопровод в района на улиците "Панайот Хитов" и "Витоша".

От днес дружеството ще започне разкриването на обекта, като ще се наложи да бъде къртен и бетон в шахтите, каза още Калчев. Надеждата на водните специалисти е в рамките на три дни да успеят да установят къде точно е течът, както и да спрат загубите на вода. В тази връзка от страниците на медията водното дружество призовава за търпимост от страна на жителите в района на болница, както и в други близко разположени части, тъй като проблемът е сериозен и трябва да бъде решен.
Вчера в следобедните часове авария възникна недалеч от офиса на ДПС. Въпреки дъжда, който се изля над града екип на ВиК бе на мястото на аварията и работи по нейното остраняване, за да осигури нормално водоподаване на засегнатия район.
 


Сходни връзки

ТЕЧ ЩЕ СПРЕ ВОДАТА НА ПОЛОВИНАТА ГРАД | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТЕЧ ЩЕ СПРЕ ВОДАТА НА ПОЛОВИНАТА ГРАД
Автор: Anonymous да 2010-07-07 @ 13:48 EEST

Всяка сутрин като отивам на работа минавам зад блок Пирин ,покрай строяща се сграда с ограждения. От там излиза един дебел маркуч от който тече вода със страшна сила и се влива в канализацията. Моля, проверете  какво става .

ТЕЧ ЩЕ СПРЕ ВОДАТА НА ПОЛОВИНАТА ГРАД
Автор: Anonymous да 2010-07-08 @ 00:06 EEST
V kvartal Stroitel pred blok 62 ot dosta vreme se obrazuvat nqkakwi lokwi i pytq weche wze da propada ... sigurno ima puknata tryba ama nqma koi da q widi ...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди