изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:24 EEST
Баба от Пловдив е тайнствената тотомилионерка, прибрала рекордния джакпот от 6,5 млн. лв.?    
Любопитно
"Развеждам се с жена си и се женя за нея, ако ще и на 90 години да е”, обяви разпалено дядо от Града под тепетата. Най-обсъжданата тема през последните няколко дни в града под тепетата е слухът, че пловдивска баба е спечелила рекордния джакпот от близо 6 милиона лева от последния тираж на тотото, съобщи bTV.


Пенсионерка от Пловдив спечелила милионите от тотото, някой да е чувал за нея? - това е най-честият въпрос, който си задават тези дни пенсионерите от Пловдив, докато се препичат на слънце в градската градина.

Според слуховете жената се явила в един от тотопунктовете в града и обявила, че е новата тотомилонерка. Бабата била ударила джакпота без да залага големи суми, а минала скромно - с няколко лева.

За слуха са чували дори служителите в тотопунктовете. В тотопункта на милонерите, както наричат една от будките, отрекоха новата тотомилонерка да е пуснала фиш при тях.

"Големите печалби си ги взимат от София, при нас единствено когато давахме кола от втори тото шанс се похвали човек”, каза Биляна Гайдаджиева.

Част от възрастните хора нахокаха екип, че иска да разгласи името на щастливката.

Както БЛИЦ вече писа, на 2 август изтича крайният срок, в който щастливецът може да си вземе печалбата. Засега тайнственият щастливец е неизвестен. От тотализатора обещаха да разкрият и любопитни подробности за това как късметлията е избрал печелившата комбинация, суеверен ли е и как ще инвестира печалбата.

Новоизлюпеният роден тотомилионер грабна рекордния джакпот от над 6,5 млн. лева с обикновен фиш за 2,40 лева. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Баба от Пловдив е тайнствената тотомилионерка, прибрала рекордния джакпот от 6,5 млн. лв.? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди