изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:41 EET
Клипът на Андреа с Уинанс готов, скоро пак ще се снима с голяма звезда    
ЛюбопитноКлипът с участието на фолк-певицата Андреа и популярния R&B изпълнител Марио Уинанс е вече готов. Дългоочакваното видео ще бъде завъртяно до дни по всички популярни музикални канали начело с MTV.

В клипа гаджето на Кобрата е облечена в интересен екип, наподобяващ войник и умело върти пищов. От екипа, заснел видеото, информират, че то е осъществено на четири различни места.

В един от кадрите на парчето Андреа кара лъскаво Ферари и пее „Baby are you mine, mine, mine, and could we live a fairytail toghether“, докато в същото време Марио танцува до нея.

„Когато камерите не бяха насочени към двамата изпълнители, те прихваха от смях в шеги и закачки“, разкриват продуцентите на клипа.

Междувременно стана ясно, че в средата на този месец друг световноизвестен изпълнител ще пристигне в България и също ще се снима в дует с чалга певицата.

Снимките на видеото ще бъдат осъществени само за един ден, като на този етап не се споменава името на звездата от съображения за сигурност. Това ще стане едва няколко часа преди неговото кацане у нас.

Освен че разпуска по родното ни Черноморие, Андреа репетирала усилено и всекидневно с балета си за лятното турне „Planeta Derby 2010″, където ще участва за трета поредна година.

http://kliuki.bg

 

 


Сходни връзки

Клипът на Андреа с Уинанс готов, скоро пак ще се снима с голяма звезда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди