изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:56 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани три криминални престъпления.

 

            -На 06 юли 2010 г. в РУ “Полиция” Албена е получено съобщение затова, че от  плажната ивица в КК Албена неизвестно лице е извършило кражба на мобилни телефони, видеокамера, дебитна карта и портфейл от оставен без надзор личен багаж. По случая е образувано досъдебно производство.

            -След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУ “Полиция” Генерал Тошево са задържани М.М. на 20 години и А.Н. на 15 години от с.Пчеларово, общ.Генерал Тошево. Същите на 03 срещу 04 юли 2010 г. са извършили кражби на златни накити и ел. мотор от частен дом, и ел. кабел от гараж в с.Дъбовик, общ. Генерал Тошево. 

            Лицето М.М. е криминално проявено, осъждано за кражби. По случаите са заведени досъдебни производства.

 

През денонощието на територията на областта са станали 1 пътно- транспортно произшествие с 2 ранени граждани и 2 ПТП  с материални щети.

 

            -На 06 юли 2010 г., около 23,10 часа в РУ “Полиция” Тервел е получено съобщение за възникнала катастрофа по пътя с.Кочмар- гр.Тервел. При посещение на място е установено, че 19 годишния водач Г. Р. , управлявайки л.а. “Фолксваген Голф” е преобърнал автомобила в крайпътна канавка. В резултат на пътно-транспортното произшествие водачът е настанен в МБАЛ Добрич с травми, без опасност за живота, а пътуващия в автомобила Д.Ч. на 23 години е прегледан и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

 

            През денонощието не са възниквали пожари. Оказани са 2 технически помощи.

           

07 юли 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди