изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:42 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностПОЛИЦАИ от Генерал Тошево са задържали М.М. на 20 г. и А.Н. на 15 г. от село Пчеларово, община Г. Тошево, съобщиха от полицията. Двамата на 3 срещу 4 юли са извършили кражби на златни накити и елмотор от частен дом, и елкабел от гараж в село Дъбовик, допълват от полицията. М.М. е криминално проявен, осъждан за кражби. По случаите са заведени досъдебни производства.

ДВАМА са пострадали при катастрофа, сигналът за която е подаден на 6 юли около 23.10 ч. в полицейското управление в Тервел. Пътният инцидент е станал по пътя Кочмар - Тервел. Дежурната група установила, че 19-годишният водач на Фолскваген Голф с инициали Г. Р., се е преобърнал с колата в крайпътна канавка. В резултат на инцидента Г.Р. е настанен в болницата в Добрич с травми, без опасност за живота, а пътувалият в колата Д.Ч. на 23 г., е прегледан и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди