изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:43 EET
ХОРОСКОП ЗА 8 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 ЮЛИ


ОВЕН - С доброто си отношение към някого ще скъсите дистанцията помежду ви. Мечтата ви за едно пътуване не е неосъществима, стига да я превърнете в свой приоритет.

ТЕЛЕЦ - Пътуванията ще са както служебни, така и свързани с почивката ви. Трайно ще придобиете нагласа да търсите по-доброто за себе си и близките ви, защото го заслужавате.

БЛИЗНАЦИ - Затруднения от финансов характер и други, немаловажни въпроси ще ви създават повече напрежение днес. Това ще ви подтикне към по-голяма активност в търсене на изход.

РАК - Ясно съзнавайки ситуацията около вас, ще повишите активността си, за да сте актуални във всичко, с което се занимавате. В тази връзка ще подобрите организацията си на работа.

ЛЪВ - Имате реален поглед върху развитията около вас, от което оптимизма ви не расте. Но и няма да останете безучастни, прагматично ще се включите в тях, извличайки повече за себе си.

ДЕВА - Предстои ви да вземете решение, за което ви е нужно време. Професионалната ви подготовка е факт, който ще ви носи доходи. Нова оферта ще ви привлече с перспективите си.

ВЕЗНИ - Осигурете си малко спокойствие днес, за да решите въпросите, които ви притесняват. Стресът оказва влияние на поведението и живота ни, често без да си даваме сметка за това.

СКОРПИОН - Посрещнете деня си с позитивна нагласа и не търсете реванш от хората, които мислят различно. В личните дела ще получите шанс и това ще ви позволи да проявите активността си.

СТРЕЛЕЦ - С нагласата сте да си почивате и се наслаждавате на хубавото време. Професионални задачи ще отведат други от вас на работното място или в изпълнение на допълнителна заетост.

КОЗИРОГ - Ще приключите с подготовката, а други с изпълнението на събитие, което повишаваше отговорностите ви до сега. Неяснотите отпадат и денят ви ще стане по-спокоен.

ВОДОЛЕЙ - Справяйки се с текущите задължения в семейството, няма да пренебрегнете и себе си. Но, най-важното е да останете спокойни и да не потъвате в съпътстващите ви трудности.

РИБИ - С усет за печелившите неща в живота, ще насочите интереса си към онези, които са с добри позиции в обществото. Със силни аргументи ще ги убедите в перспективата на идеите си.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди