изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:26 EET
Бивш МВР-шеф в Пловдив задържан при спецакция    
Ред и сигурност
Блокирани са складовете на фирмата „Кингс Тобако” в Пловдив, след като спецакцията на МВР "Огнярите" продължава на територията на града. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от Фокус. Той допълни, че е задържан служител на „Кингс Тобако”, който е бивш началник на „Криминална полиция” в Пловдив. По-късно шефът на ОДП-Пловдив Тодор Чонов съобщи, че арестуваният е Иван Вълчев.


Предстои да започне насрещна проверка на полицията за количества цигари, декларирани за унищожаване. При предишна операция на МВР десет хиляди мастербокса цигари са били обявени с изтекъл срок на годност. Тогава митниците са казали че подлежат на унищожаване и те ще го контролират. Проверката трябва да установи дали са унищожени реалните количества. Насрещната проверка ще продължи през целия ден. Резултатите от нея ще бъдат обявени, допълни Цветан Цветанов.

Специализираната полицейска операция „Огнярите” започна във вторник във Врачанско. В село Бели извор бяха задържани четирима митничари и трима служители на фирма „Кингс Тобако”, ангажирани с унищожаването на цигари. Служителите на Управление „Митници” и представители на фирмата е трябвало да унищожат около 3000 мастербокса цигари с изтекъл бандерол в пещи край село Бели извор, Врачанско.

*"Кингс Тобако" е новото име на "Цигарена фабрика Пловдив", която бе приватизирана преди 2 години

http://plovdiv.dir.bg

 


Сходни връзки

Бивш МВР-шеф в Пловдив задържан при спецакция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди