изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:16 EEST
НЯМА ОТКЛОНЕНИЕ ВЪВ ВОДАТА, ПОДАВАНА ОТ "ВиК"    
НовиниПроба, взета от блока, в който живее нашата читателка Златка Петкова, предоставила ни шише със синя вода, напълнено от чешмата в дома й, показа, че водата, доставяна от "ВиК" до блока е напълно в норма. Това съобщи за НДТ Николай Маразов - технически ръководител във водното дружество.

След като читателката ни предостави синята вода, НДТ алармира водното дружество, което изпрати на адреса лаборант, който да вземе проба от водата. "Направеният анализ показа, че водата е напълно чиста и в норма. Важно е да се знае от гражданите, че ние отговаряме за ВиК системата до главния водомер при етажната собственост. Единственият вариант в този апартамент да потече такава вода, е да има проблем с инсталацията вътре в апартамента. Сега има много препарати, които се поставят в тоалетните казанчета. Според мен именно от такъв препарат и връщане по системата в апартамента, се е получил синият цвят на водата от чешмата" - каза още Маразов. той добави, че водното дружество е готово да предостави на редакцията протокола от пробата на водата, която взеха за изследване след сигнала на НДТ.
През целия ден в четвъртък централна градска част, както и индустриалната зона е със спряно водоподаване. Причината е отстраняването на аварията по водопровод с големина ф 546. В сряда екипи на водното дружество разкриха аварията, в следствие на която се пълнели шахтите по ул. "Панайот Хитов"  и съседните с вода. От фирмата се надяват, че проблемът ще бъде решен в рамките на ден.
 


Сходни връзки

НЯМА ОТКЛОНЕНИЕ ВЪВ ВОДАТА, ПОДАВАНА ОТ "ВиК" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НЯМА ОТКЛОНЕНИЕ ВЪВ ВОДАТА, ПОДАВАНА ОТ "ВиК"
Автор: Anonymous да 2010-07-09 @ 19:11 EEST
Хахаха! От тоалетното казанче... Е, как става това? Това е несериозно твърдение. Да се направи едно разследване и да се види кой се е избазикал с женицата. :-)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди