изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:27 EET
ХОРОСКОП ЗА 9 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ЮЛИ


ОВЕН - Ще разширите информацията си по интересуваща ви тема и това ще ви срещне с подходящите за целта хора. При някои от вас познанството ще премине в добро сътрудничество.

ТЕЛЕЦ - Семейните решения обсъждайте заедно с партньора си, за да не нарушите баланса в дома си. Направите ли го, ще станете по-успешни и ще се радвате на споделени чувства.

БЛИЗНАЦИ - Общуванията днес ще ви навеждат на размисли и ще търсите отговорите на въпроси, които никога не спират да ви вълнуват. Явяващите се на изпити днес ще покажат знанията си.

РАК - Сами ще определяте условията и ще давате тон в инициативите, показвайки лидерски умения и желание за изяви. Като резултат ще се поздравите с постигнати резултати.

ЛЪВ - Бъдете по-конкретни в изразните си средства, излишните монолози отегчават аудиторията. Контролирайте мислите си, като съзнателно се освободите от натоварващите.

ДЕВА - За изпълнението на задачите си ще ви е нужна повече енергия, предвид натрупаната умора и стрес. Сами определяте темпото си, но се отнесете щадящо към близките си.

ВЕЗНИ - Ангажирането ви с чужди задачи ще се отрази понижаващо на енергетиката ви, натоварвайки ви физически и емоционално. Помислете за себе си, нуждаете се от повече отдих.

СКОРПИОН - Целта оправдава средствата, но ако това ви натоварва и сте на предела на силите си, забравете. Насърчете човека до вас в делата му и заедно ще стигнете до успеха.

СТРЕЛЕЦ - С намерение сте да постигнете повече в работата си, и за целта ще използвате голяма част от ресурсите си. Напрежението ви ще се повиши и ще се отрази на поведението ви.

КОЗИРОГ - Грижите няма да ви позволят да си починете така, както бихте желали. Занимаващите се с бизнес ще имат срещи, резултатите от които ще зависят от коректното им поведение.

ВОДОЛЕЙ - С подходящите занимания ще върнете настроението и усещането си за значимост. Ще се заредите с нови идеи, по които ще работите активно през следващите дни.

РИБИ - С неподозиран хъс и енергия ще се посветите на нещо ново, в което съзирате добра възможност за себе си. Има какво да ви радва, стига да не сте крайни максималисти.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди