изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:53 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани пет криминални престъпления.

 

            -07 юли 2010 г., в РУ “Полиция” Албена е получено съобщение затова, че неизвестен извършител е проникнал в стая, в КК Албена и е извършил кражба на сумата от 200 лв.  Образувано е досъдебно производство.

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ “Полиция” Албена са задържани Р. Е. на 34 години и И. Т. на 35 г. и двамата от гр.Варна. При извършени процесуално- следствени действия в частна квартира в с.Кранево, общ.Балчик, обитавана от лицата, са намерени и иззети две торбички със суха тревна маса, реагираща на полевия тест на канабис с тегло около 30 грама.

            Лицата са криминално проявени, осъждани за кражби. Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава.

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ “Полиция” Тервел е задържан С.С. на 16 години от с.Коларци, общ.Тервел. Същият на 26 срещу 27 юни 2010 г. чрез взлом е извършил кражба на 5 стека цигари от магазин за хранителни стоки, намиращ се в с.Коларци.

            Лицето е криминално проявено. По случая се води досъдебно производство.

През денонощието на територията на областта са станали 1 пътно- транспортно произшествие с 1 ранен гражданин и 2 ПТП  с материални щети.

 

            -На 07 юли 2010 г., около 04.20 часа в РУ “Полиция” Албена е получено съобщение за възникнала катастрофа в с.Кранево, общ.Балчик. При посещение на място е установено, че 19 годишния водач В.А. , управлявайки л.а. “Нисан” е изгубил контрол над автомобила и се е блъснал в паркиран л.а. “БМВ” В резултат на пътно-транспортното произшествие е пострадала возещата се на предната седалка Г. Г. на 19 години от с.Стожер, която е с контузна рана на главата. Прегледана е в спешни кабинети и освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

 

            През денонощието не са възниквали пожари.

           

 

08 юли 2010 г.                                       ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди