изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:32 EEST
В Сандански жените са потайни, а в Благоевград – тигрици    
Любопитно В Сандански мъжете са по-разкрепостени, а в Благоевград са по-горди.   В центъра на град Враца – Сайтът www.pitat.me ще проведе поредното си събитие, част от Националната кампания за проучване сексуалността на българският мъж.

отайни, а в Благоевград – тигрици. В Сандански мъжете са по-разкрепостени, а в Благоевград са по-горди. Това показаха временните резултати от проучванията на Национална кампания за проучване сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж“, организирани от сайта www.pitat.me на 02 и 03.07.2010 г. в Благоевград и Сандански. Активността и в двата града беше изключително висока, като попълнените анкети са общо над 3000. Отново най-активна бе мъжката част от населението, и то на възраст между 26 и 40 години. Именно мъжете споделяха своя сексуален опит, без да се замислят. Бурният южняшки темперамент на представителите от възрастовите групи над 40 години обаче остава скрит за обществото.
  От временните резултати се оказва, че в град Сандански, който някои наричат „столицата на секс туризма“, жените не коментират сексуалния си живот. Едва 30% от попълнените анкети са от представителките на нежния пол, като под един процент от тях са жени на възраст над 40 години. „Не мога да коментирам“, „Нямам време“ и „Нямам мнение“ бяха най-често даваните отговори. За разлика от дамите мъжете бяха изключително отворени към въпросника. С усмивка и цитиране на романтични стихотворения те категорично заявиха, че в България по-добри любовници от тях няма. Санданчани също така са и по-склонни да експериментират в леглото и се доверяват на партньорката си.
  От проведеното проучване в Благоевград стана ясно, че представителките на женското съсловие също отказват да разговарят на теми, свързани с интимния им живот. За разлика от своите съседки обаче се оказа, че те са тигрици в леглото. На въпроса „Колко пъти правите секс на един сеанс с партньора ви?“ над 80% от отговорите бяха „два и повече“. Оказва се, че и мъжете им по-малко говорят и повече действат. Резултатите също показват, че благоевградчани са по-горди и коментират с приятели мъжките си подвизи.
  
  Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българския мъж. Освен за „силната половина“ от гражданите, има въпросници и за нежния пол. „Може ли и по колко може българският мъж?“, „Добър любовник ли е българският мъж“, „Удовлетворява ли партньорката си“, „Обичайно с колко партньори поддържа сексуални отношения?“, „Колко често се е случвало да има засечки в половия акт?“ – това са само част от провокативните въпроси, които ще бъдат зададени.
  Националното проучване „Става ли българският мъж?“ ще се проведе в редица големи български градове, но ще може да се гласува и онлайн на сайта www.pitat.me. Подобен тип допитване сред населението се провежда за първи път в България. У нас темата за мъжката потентност е табу. Анкетата ще предостави ценна и обективна информация за реалните възможности на българския мъж. Проучвания от подобен тип са изключително популярни в чужбина и са от сериозно значение за общественото дискутиране и разрешаването на тези мъжки проблеми. erogance.eu

ВИЖТЕ СЕКСИ ТИГРИЦИТЕ

 


Сходни връзки

В Сандански жените са потайни, а в Благоевград – тигрици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди