изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:18 EEST
Журналистка завъртя главата на Стоичков    
Новини Христо Стоичков се е скарал жестоко с брат си, научи “ШОУ” от близки до славната фамилия. Миналата седмица Цанко звъннал на батко си в РЮА с молба да му изпрати пари, тъй като бил закъсал. Няколко дни по-рано обаче Камата научил от свои приятели в България, че напоследък брат му взел да се задържа в казината и да пилее пари и именно заради това бизнесът му пропаднал.


Когато Цанко му позвънил с молба за поредния “финансов транш”, Стоичков му вдигнал луд скандал и се зарекъл, че повече няма да му помага, ако не се вземе в ръце. “Ицата е прав. Цанко направо си провали живота. Не може да се оправя с парите и това е. И сега, вместо да се стегне, се юрнал по заведения и казина, където да профуква пачките. Да вземе пример от батко си. Каквото и да говорят, Стоичков не е пропилял и една стотинка на вятъра в последните години. Ето, сега се говори, че има намерение резерват да купува. Планира да построи и игрище за голф край Пловдив – най-тузарското не само в България, но и на Балканския полуостров. През есента Ицо ще избере терен, защото в момента се колебае и избира между две-три места”, съобщават приближени на Камата.

Според тях Стоичков е отделил в последните 5-6 години над 30 000 евро за брат си, който обаче така и не може да реализира финансовата помощ.

В момента Христо не говори с Цанко, но за разлика от това вече се чува с майка си и баща си, докладват агенти на “ШОУ”. Малко след началото на Мондиала в РЮА Камата звъннал на мама Пенка, която подскочила до тавана от радост.

“Не се бяхме чували над три месеца

и аз си помислих, че отново ми се сърди и тотално ме е загърбил. Но се обади от Йоханесбург. Даже каза, че подаръци ни е купил от световното. Очакваме го да си дойде на село. Последния път, когато е бил в България, не само че не се отби, но и “забрави” да ни звънне. Ама сега всичко е наред”, със задоволство се хвалела Пенка Стоичкова. Може би любовта е променила Ицо, подхвърлят интриганти. Тези дни от РЮА долетя мълвата, че красива журналистка успяла да омае Христо Стоичков по време на световното първенство по футбол. Камата е в Африка в ролята на телевизионен коментатор към мексиканската телевизия “Телевиса”.

В един от пресцентровете на Мондиала Ицо се запознал с млада уругвайка, работеща за вестник от родния й град Монтевидео. Красавицата първа започнала да флиртува със Стоичков, твърдейки, че още от малка била фенка на мощната му левачка, с която оплиташе топката в мрежите на световното в Щатите. Така от приказка на приказка и от комплимент на комплимент Камата се оплел в нейната мрежа. “В началото двамата само се поздравяваха и си лафеха в рамките на 2-3 минути. После всеки се захващаше с работата си. Но от ден на ден срещите и разговорите им ставаха все по-продължителни”, разкриват източници на “ШОУ” от южноафриканската република. Те твърдят, че въпросната уругвайка се казвала Вероника. Била на не повече от 30 години, разведена,

със страхотни крака и стегнато дупе.

На втората седмица след началото на Мондиала Стоичков и неговата обожателка взели редовно да пият кафе и да бистрят мачовете. Вероника знаела отлично, че Камата е върл фен на Аржентина заради приятелството му с Марадона. И поради тази причина започнала да закача Христо, пророкувайки, че аржентинците ще се провалят. Ицо от своя страна бъзнал хубавицата за играта на Уругвай. Това толкова силно жегнало дългокраката журналистка, че тя предложила облог на Стоичков. Вероника се басирала, че нейният отбор ще достигне по-далеч от Аржентина на Мондиала. Камата едва не паднал от смях и приел с две ръце баса, който се състоял в следното - ако уругвайката спечели, Стоичков ще я напои и нахрани в най-скъпия ресторант в Йоханесбург. При обратния вариант тя ще го черпи с каса страхотно уругвайско вино от така наречената кралска реколта. В крайна сметка прехваленият тим на Аржентина се провали, губейки катастрофално на четвъртфинал с 0:4 от Германия, а Уругвай достигна по-напред в турнира.

“Ицата взе да се изтупва все повече и повече. Слага си и парфюми, което по принцип не прави често. Личи си, че и той харесва уругвайката, която ходи като обезумяла по него. Тя се опитва да не си показва много чувствата, защото в пресцентровете е пълно с журналисти от целия свят, но то любов и хрема не могат да се скрият. По всичко личи, че е налапала здраво въдицата”, коментират информатори на вестника на народа.

Дали поради тази или друга причина, но съпругата на Стоичков Мариана така и не пристигнала в РЮА за световните финали. Според предварителните планове тя трябвало да кацне в Йоханесбург в края на юни. “Не знам дали ви е известно, но

Мариана е доста ревнива,

опитва се да държи Христо изкъсо. Мнозина твърдят, че той й е верен и никога не е изневерявал. Други обаче шушукат, че Ицата литва встрани при първа възможност. Дали е спал с уругвайката, никой не знае, понеже никой не им е светил. Но трябва или да си много, ама много верен на жена си, за да не си легнеш с такава омайна красавица като Вероника”, подхвърлят източниците на “ШОУ”. Те добавят, че една вечер Стоичков и Вероника останали до късно в централния пресцентър на Световното в Йоханесбург. На другия ден уругвайката дошла на работното си място чак по обяд, а Камата пристигнал петнайсетина минути след нея.

В един от почивните дни пък Стоичков взел една група журналисти и ги завел с два джипа да поразгледат красотите на РЮА. На туристическата обиколка присъствала и Вероника. Благодарение на Ицо тя дори успяла да вземе обширно интервю от селекционера на Аржентина Диего Марадона. Пак със съдействието на най-популярния български спортист за всички времена репортерката нагласила микрофона си и пред лицето на холандската легенда Йохан Кройф.

Симеон ТОДОРОВ / http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Журналистка завъртя главата на Стоичков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди