изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:46 EEST
ПРОВЕРИХА 84 ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ЗА ДВА ДНИ    
НовиниЗа два дни при съвместна проверка по Черноморието служителите на Автомобилна администрация, НАП и КАТ провериха 84 превозни средства, съобщи за НДТ директорът на Автомобилна администрация Стефан Милев. Общо 14 са съставените актове за установяване на административни нарушения.

"Проверихме 67 таксита, като съставените актове там са 6 на брой, 15 пък са проверените автобуси и също има 6 акта. Две са проверките на товарните автомобили и има два съставени акта" - каза Милев. Той добави, че се касае предимно за нарушения от документален характер. При едни от случаите таксиметров шофьор е бил по време на проверката без удостоверение за управление, а друг се е движил с пътници без да е включил таксиметровия апарат. При автобусите нарушенията били предимно липса на тахографски листи за последните 28 дни, книжки за допълнителни технически прегледи. Един е бил случаят, при който автобус, извършващ случаен превоз на хора, не е могъл да представи фактура за услугата при проверката.
 


Сходни връзки

ПРОВЕРИХА 84 ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ЗА ДВА ДНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди