изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:28 EEST
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ    
НовиниПредстои в началото на август да стартира проверка на такситата в Добрич, за да се изловят тези, които возят на цената на билета и крадат пътници от превозваческите фирми. Това съобщи за НДТ шефът на Автомобилната администрация Стефан Милев.

Той добави, че проверката ще е съвместно със служители на НАП, КАТ, общината и ще бъдат поканени и представители на фирмите - превозвачи, защото заради кражбата на пътници те са принудени да закриват линии, а в същото време нелегалните таксиджии не плащат данъци и не отчитат приходи, добави Милев. Служителите на администрацията проверяват и 7 автогари на територията на областта, като за откритите нарушения ще бъдат издадени предписания. След определения в закона срок, ще се извърши втора проверка за изпълнение на предписанията. Ако не са изпълнени, ще се съставят актове за административно нарушение.
 


Сходни връзки

ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ | 11 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 16:41 EEST
neka da vlyzat v ciganskite mahali. iglikite balik  i izgrev.
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 19:25 EEST
kakvi 6te sa tezi proverki,6tom za tqh zapo4vat da preduprejdavat edin mesec predvaritelno.otnovo scenariqt e qsen.proverkite se pravqt vnezapno i permanentno.a vie zapo4vate da trabite edin mesec predvaritelno.oporo4avate vsi4ko.nqma polza ot tova.lajite sebe si,pi6ete si samo aktiv.vsqko 4udo za tri dni.efekt-nulev.6te se uveli4i cenata na ru6veta
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 19:32 EEST
а да вземете да ми обясните какво значи "кражба"? та на кого съм аз собственост ,че може да ме откраднат от спирката ..вижте какво време на демокрация е и ние пътниците си решаваме къде да се качим ,на мръсните и счупени тролей или на счупените микробуси ..това е пълна излагация вече .аз като потребител на тея така наречени таксита и във време на демокрация имам право на мнение !първо това не е кражба понеже не сме тяхна собственост или собственост на тролеите и второ да взема да попотиам какво стана с подписката в която сме включени 1200 човека в тяхна защита и с нашето искане да са там и да се качаме спокойно при тях на техните нови коли ..
питам ама кой ще отговори ..брата на тая кметица дето е само за ромите държи линии на автобусите та за това е цялата работа и да даже съм ЗА да се спре целия транспор на Добрич ,защото това не е транспорт тяхното да ме возят в раздрънкани автобуси и тролеи и да ми вземат 80 ст. за билет
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 20:27 EEST
Подкрепям прежде пишещия никой не може да ми забрани да избера транспорта с който ще пътувам не желая да се возя прегърбена и права  в маршрутка и в мръсен тролей .затова може да платя 1 лв но искам да ми е удобни и където пожелая да сляза,ХАЙДЕ СТИГА СТЕ НИ КОМАНДВАЛИ В ТОЗИ ГРАД,
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 20:54 EEST
явно  общината делят проценти с превозвачите друга пречина няма 
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 20:57 EEST
така е да трябва се спре това нещо да ни командват ! то и за това хора не останаха в този град ..ние сами се събираме и се качаме даже ,а и те вземат 80 ст колкото тролеите,аз цял ден съм бачкала и вечер ще чакам 30 мин. скапания транспорт ли ? и няма да се кача на такситата .такавамизерия и смрад е н транспорта и за това предпочитам такситата ,а и не само аз много сме !ама не им е изгодно даже да разгледат подписката ни ,а защо ?
а и защо не върнат пияцата дето беше на тракийски ,защо я махнаха ? за да гонят такситата и ние да не ги ползваме ..простотия и политика на общината ..стига вече едва издържам да гледам как града ни стана пуст и мръсен и пълен само с цигани и те да се ширят и то да са вечно защитени от кметицата ..малко и остана на тая бая краде ..ПИСНА МИ !! дано ни подкрепят повече хора ,защото аз не съм собственост на никой и ще се качам където искам !!!
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 21:04 EEST
не издържам и още утре ще направя група във Фейса нека повече хора чуят това как гражданите на Добрич сме собственост на превозвачите и общината и то в демократична държава ..до колкото разсъждавам с моята главица с едно висше само мисля ,че нямат право да ми казват къде аз ще се кача и дали плащам с пари или натура това не е ли наша воля ?ми те може благотворително да карат дори кой ще им забрани това са си техни коли и могат да качат всеки който иска да ги ползва и да му вземат пари ..нали си пускат апаратите ? че това си е керия бе хора ако искаме 4 ще се качим и ще платим коблкото показва ,ако искаме ще платим повече това си е наша воля ..ей вбесиха ме тея днес с тая простотия ..предлагам да се спре транспорта и да останат само чистите и удобни таксита ..аз да не съм прасе да се возя в мръсните тролеи и да правя 40 мин. до балик и като спре тока да ми кажат "слизайте и се оправяйте "..е хайде нека тея неща се доведът до знанието на г-жа кметицата и до управата в града понеже от нашия глас зависи тя и няма закон с който да ми казва къде да се качам на кого в колата и дали е такси или не и дали плащам или не си е моя работа :)))))))
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 21:35 EEST
i dolu na bulevarda syshto sa mahnali piqcata i to e s cel
nikoi ne gleda nashiq interes kato potrbiteli tova e istinata.nqmat naqvane teq ot obshtinata
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-14 @ 23:59 EEST
Има си начини по-голямата част от "цветните" да бъдат изкарани от сивия сектор, но не и така както са го замислили. По-добре да помислят за подобряване качеството на услугата, предлагана от обществения транспорт /частен или общински/
ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-15 @ 08:47 EEST

Обществиният транспорт в момента е под всякаква критика!!!!!!!!

Господа управлряващи на гр.Добрич,

Предполагам и съм абсолютно сигурна ,че Вие не пътувате с обществен транспорт , това е под нивото Ви разбира се.Моля Ви една сутрин да се качите например в № 3 и да видите как  пътуват Вашите избиратели .Нагъчкани като в консерва в тия малки бусове.Не могат да се отварят прозорците  и почти  от първа спирка до последна спирка пътувам и въздуха просто не стига.

Едва ли ,ще стигне този коментар до Вас но ако все пак стигне помислете !

ПОГВАТ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ТАКСИТА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-07-15 @ 09:26 EEST
Така е няма да стигне това до тях ,но ще се опитват да ни вземат и единствения удобен и приятен транспорт,а нямат право на това .

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди