изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 ЮЛИ


ОВЕН - Семейните или служебни задължения ще оставят много от вас на своето място, но много ще потърсят разнообразието на природата. Не пренебрегвайте потребността си от любов.

ТЕЛЕЦ - Във вярна посока са предположенията ви, последващите развития ще го потвърдят. Срещите ви ще са насочващи към предстоящи ангажименти или други отговорности.

БЛИЗНАЦИ - Практично ще се възползвате от създалата се ситуация около повдигнат за решаване въпрос и ще наложите вижданията си по темата, което ще работи във ваша полза.

РАК - Съзнателно ще насочвате вниманието върху себе си и ще привеждате намеренията си в действие, които за някои са свързани с власт, привилегии и други придобивки.

ЛЪВ - С добра нагласа ще възприемате случващото се в живота и това ви помага да излизате победители. Професионална работа ще е свързана с подготовка на предстоящо мероприятие.

ДЕВА - По финансови и други въпроси бихте могли да си помогнете, ако потърсите професионален съвет от съответните хора и институции. Ще ви се даде шанс и за допълнителна работа.

ВЕЗНИ - С практични действия и акцентирайки върху най-важното за вас, ще направите деня си успешен. Пътуванията, на близко или далече са част от програмата за някои от вас.

СКОРПИОН - Хубави новини или други развития ще направят деня ви по-светъл и вълнуващ. Притесненията ви по личен въпрос ще отшумят и дадат път на по-добри възможности пред вас.

СТРЕЛЕЦ - С настроение ще преминете през задачите в днешния ден. Да свършите добре работата си за вас е от първостепенно значение сега, за това няма да жалите сили и време.

КОЗИРОГ - С подходящи занимания ще балансирате емоциите, вълненията и чувствата, които бушуват у вас. Придавайте значение и на хората до себе си, грижите ви не са достатъчни.

ВОДОЛЕЙ - Подкрепата на семейството ви е важна за вас в настоящия момент. Започнатото днес е с добри перспективи за бъдещето ви, разбира се, ако сте последователни и активни.

РИБИ - Прагматично ще се възползвате от познанствата си, за да затвърдите позициите си, но и в подкрепа на предстоящите си изяви. Любовта има какво да ви даде точно днес.

 

Уникален любовен хороскоп! Кои са най-верните зодии?

Изберете си мъж според календара

Какви пиячи сте според зодията?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди