изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:19 EEST
КАЛИАКРА ГОСТУВА НА ЕТЪР (ВЕЛИКО ТЪРНОВО)    
СпортОт началото на седмицата отборът на Калиакра, който наесен ще дебютира в “А” група, е на подготвителен лагер в Трявна. Избраниците на старши треньора Филип Филипов водят заниманията си на отлично поддържания терен на стадион “Ангел Кънчев”.

Днес тимът ще пътува до Велико Търново, където ще се изправи срещу местния Етър в контролна среща. Предстоящият двубой е третата проверка за българското Каляри от началото на предсезонната подготовка. Преди да тръгнат за Трявна, каварненци изиграха първите си две контроли. На игрището с изкуствена настилка в морския град новъкът в първия ни ешелон записа две победи - с 2:1 над третодивизионния тим на Разград и с 2:0 над състава на Доростол (Силистра), който се стяга за първенството на Източната “Б” група.    

До края на лагера в Балкана футболистите на Калиакра ще имат още четири проверки. На 16 юли ще премерят сили със Светкавица (Търговище), а ден по-късно е контролата с Видима-Раковски (Севлиево). На 21 юли момчетата на Филип Филипов ще срещнат отбора на Сливен, а на 23 юли ще играят с Ком-Миньор (Берковица).

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ГОСТУВА НА ЕТЪР (ВЕЛИКО ТЪРНОВО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди