изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:37 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗПАРИЧИЕ ОТЛАГА ФЕСТИВАЛА "ТЯ И ТОЙ"    
ЛюбопитноФестивалът на изкуствата "Тя и Той", който по идея на сдружение "Хистрион" трябваше да се проведе през лятото в Добрич и Балчик, се отлага заради безпаричие. Това съобщи за НДТ председателят на сдружението от театрали и директор на ДТ "Й. Йовков" в Добрич Красимир Ранков. Намерението на "Хистрион", обявено след учредяването на сдружението, бе на сцените в Добрич и Балчик да се представят камерни театрални спектакли, като съпътстващата програма включва множество поетични и музикални прояви.

ДЕНОНОЩНИ ДЕЖУРСТВА В КМЕТСТВАТА ВЪВЕДЕ ОБЩИНА ДОБРИЧКА

Да се въведат денонощни дежурства във всички кметства на община Добричка във връзка с усложнената пожарна обстановка е решено на извънредно заседание на Постоянната комисия за защита на населението от бедствия и аварии, съобщи секретарят и председател на комисията Тошко Петков. Екипи от арендатори, кметове и председатели на земеделски кооперации ще дават дежурствата. Комисията още е решила да се забрани достъпът на автомобили, каруци и хора в горите и нивите в общината, които нямат касателство с прибирането на реколтата.
НДТ - 17 юли 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЕЗПАРИЧИЕ ОТЛАГА ФЕСТИВАЛА "ТЯ И ТОЙ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди