изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:17 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СИГНАЛ ЗА АДСКА МАШИНА СПРЯ СВАТБА    
ЛюбопитноАнонимен сигнал за поставено взривно устройство в ресторант "Централ" спря сватба, научи НДТ. След позвъняването на аноничен глас в полицията, служителите на реда пристигнали веднага на място и извели всички сватбари, начело с булката и младоженеца. Освободени били и съседните две кафенета. Сватбари и кафеджии били строени на площадката пред областна управа. В отцепения район около час полицаите проверявали за адската машина. Два часа по-късно сватбарите заели отново местата си в ресторанта.

ВиК ПРЕДВИЖДА ЦЕНА ОТ 1.45 ЛВ. ЗА КУБИК

С 20 стотинки трябва да поскъпне водата в Добричка област, за да не се стигне до фалит на държавното дружество "ВиК", съобщи вчера управителят му инж. Петър Михов. Другият повод за оцеляването му е помощ от държавата, каза още той. "Не можем да се похвалим с голям ефект от проведената борба срещу загубите на вода" - каза инж. Михов. Задълженията на водното дружество към НЕК са в размер на 1.359 млн. лв.
НДТ - 18 юли 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СИГНАЛ ЗА АДСКА МАШИНА СПРЯ СВАТБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди