изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:34 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностРУМЪНСКИ полицай и колегите му от управлението в Албена са заловили крадци на плажни хавлии и дрехи от тераси на хотел в курорта, съобщиха от полицията. Задържаните са Мустафа М. на 19 години и Нуредин А. на 18 години от Тервелско. Двамата са заловени непосредствено след извършване на кражба на плажни хавлии и облекло от тераси на хотел в Албена.

НЕИЗВЕСТЕН е обрал офис в Добрич, съобщиха от полицията. Сигналът за кражбата е постъпил на 14 юли. Задигнати са 1780 лв. По случая е образувано досъдебно производство.
В СРЯДА в полицейското управление в Генерал Тошево жител на село Узово е подал сигнал, че неизвестни лица са проникнали в стопанска постройка, негова собственост и са откраднали 200 кг желязо. В резултат на незабавните действия, полицаите задържали Д. Х. на 26 години, и А. И. на 31 години, и двамата от село Зограф, Ген. Тошево. По случая е образувано досъдебно производство. 
НА 14 юли по обяд - в 12.35 ч. е подаден сигнал за пожар в частен дом в село Соколово, съобщават от полицията. Огънят е унищожил покъщнина. Причините за пожара се изясняват. Образувано е досъдебно производство.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди