изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:46 EET
НАГРАЖДАВАТ В АЛБЕНА ПОБЕДИТЕЛИ ОТ КОНКУРС ЗА ПЕДАГОЗИ    
НовиниТрима са отличените от Добрич

В курорта Албена днес ще се състои награждаването на отличените участници в ІІІ Конкурс за педагози, работещи в сферата на извънкласната и извънучилищна дейност “Учител, ученик, родител – ЗАЕДНО”. То ще се състои в рамките на форума „Добри практики за работа с деца в извънкласни и извънучилищни дейности”, който се провежда в курорта Албена и е организиран от МФПДТ „Приятели за България”.
Третият конкурс за педагози, работещи в извънкласни и извънучилищни  дейности "Учител, ученик, родител - ЗАЕДНО" се организира от Международна фестивална програма "Приятели на България" и Синдиката на българските учители, със съдействието на Министерство на образованието, младежта и науката.
В творческата надпревара тази година участваха 127 педагози, ръководители на състави и школи, работещи в училища, читалища, общински детски комплекси. Наред с участниците от всички области на България своя опит споделиха и шест учителки от Първо Българско Неделно училище „Свети Иван Рилски", Хатива, Испания.
Комисия от представители на МОНМ, Програма "Приятели на България", Синдиката на българските учители  и Националния дворец на децата оцени  получените писмени разработки и определи победителите в четирите категории.
Наградният фонд от 6 000 лева се осигурава от Програма "Приятели на България". Специални награди в четирите категории връчва и СБУ. Организаторите получиха подкрепа от осем държавни институции, които също ще връчат грамоти и паметни предметни награди. Сред тях е и областният управител на Добрич. Той награждава трима от участниците в конкурса. Това са Севдалина Венкова- ръководител на Центъра за защита на природата и животните, Димитрина Славова - учител по български език и литература в ОУ "Хр. Ботев" и Маринела Пенчева - учител в ЦДГ 10 "Слънчице".
 


Сходни връзки

НАГРАЖДАВАТ В АЛБЕНА ПОБЕДИТЕЛИ ОТ КОНКУРС ЗА ПЕДАГОЗИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди