изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:07 EEST
СЕЛСКОСТОПАНСКИ СЕМИНАР В КОНСТАНЦА    
НовиниСеминар на тема “Устойчиво развитие чрез общата селскостопанска политика на Европейския съюз” е проведен на 13 юли в Констанца, Румъния като реципрочна проява на проведения седмица по-рано семинар в Добрич.


Форумът е бил организиран от Сдружение „Добруджанско аграрно и бизнес училище” с любезната подкрепа на румънския му партньор Сдружение „Маре Нострум”. Инициативата е част от информационната кампания “Устойчиво развитие на Добруджа чрез общата селскостопанска политика на Европейския съюз”, която се реализира с финансовата подкрепа на Европейската комисия, съобщават от сдружението-организатор. 
По време на семинара са обсъдени и дискутирани проблемите и предизвикателствата, които стоят пред прилагането на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз с нейните принципи, цели и възможности за финансиране. Коментирани са отворените мерки за подпомагане на фермери и земеделски производители в рамките на Плана за развитие на селските райони (2010-2013) и добрите практики за биологично земеделие, еко и селски туризъм.
Представители на земеделски фирми и производители от района, представители на местни и регионални институции както и структури на неправителствения и граждански сектор от региона са участвали във форума. 
 


Сходни връзки

СЕЛСКОСТОПАНСКИ СЕМИНАР В КОНСТАНЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди