изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:43 EEST
РЕГИОНАЛНИ РАБОТНИ СРЕЩИ НА ЛИДЕРИТЕ НА БСП    
ПолитикаНа 19 юли 2010г. /понеделник/ ще се проведат регионални работни срещи на членовете на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП с Областните съвети на БСП. Членовете на ИБ ще запознаят ръководствата на партията по места с етапния отчет, приет на заседанието на НС на БСП от 3 юли 2010г., за изпълнение на задачите, поставени на заседанието на 47-мия Конгрес на БСП от 18 октомври 2009г. Ще бъде обявен и стартът на кампанията на БСП за прием на нови членове в партията.

 

В ШУМЕН председателят на НС на БСП Сергей Станишев и членовете на ИБ на НС на БСП Владимир Топенчаров и Николай Малинов ще се срещнат с Областните съвети на БСП от Варна, Добрич, Силистра, Разград, Търговище и Шумен. Срещата ще бъде в зала „Форум” на хотел „Шумен”. Преди нея от 13.30 часа ще се проведе пресконференция в зала „Дискрет” на хотел „Шумен”. Същия ден от 17.30 часа лидерът на БСП ще се срещне с членове и симпатизанти на левицата в голямата зала на читалище „Добри Войников” в града. По същото време Владимир Топенчаров ще се срещне с актива на БСП в читалището в Нови Пазар, а Николай Малинов ще разговаря с членове и симпатизанти на левицата в сградата на общината във Велики Преслав.

 

В ЯМБОЛ секретарят на ИБ на НС на БСП Евгений Узунов, председателят на ОПКК Валентина Богданова и членът на ИБ на НС на БСП Ваня Добрева ще се срещнат с Областните съвети на БСП от Бургас, Сливен и Ямбол. Срещата ще бъде в сградата на НТС, а преди нея ще се проведе пресконференция от 13.30 часа в Клуба на БСП в Ямбол.

 

В КЮСТЕНДИЛ секретарят на ИБ на НС на БСП Деница Златева и членовете на ИБ на НС на БСП Ангел Найденов и Георги Кадиев ще се срещнат с Областните съвети на БСП от Благоевград, Кюстендил, Перник и София-област. Срещата ще бъде в килийното училище в града, а преди нея от 13.30 часа ще се проведе пресконференция в Клуба на БСП в Кюстендил.

 

Във ВЕЛИКО ТЪРНОВО секретарят на ИБ на НС на БСП Антон Кутев и членовете на ИБ на НС на БСП Бойко Великов и Димитър Горов ще се срещнат с Областните съвети на БСП от Габрово, Ловеч, Плевен, Русе и Велико Търново. Срещата ще бъде в голямата зала на Общината. На същото място от 14.00 часа ще се проведе пресконференция.

 

В МОНТАНА секретарят на ИБ на НС на БСП Катя Николова и членовете на ИБ на НС на БСП Михаил Миков и Янаки Стоилов ще се срещнат с Областните съвети на БСП от Видин, Враца и Монтана. Срещата ще се проведе в малката зала на Младежкия дом в Монтана.

 

В ХАСКОВО членовете на ИБ на НС на БСП Кристиан Вигенин, Илия Баташки, Явор Гечев и Дора Янкова ще се срещнат с Областните съвети на БСП от Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян, Стара Загора и Хасково. Срещата ще бъде в сградата на бизнесцентър № 1. Преди нея ще се проведе пресконференция от 13.30 часа в пресцентъра на БТА в Хасково. 

 

 

Жанет Пашалиева

 

 

 


Сходни връзки

РЕГИОНАЛНИ РАБОТНИ СРЕЩИ НА ЛИДЕРИТЕ НА БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди