изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:20 EEST
ВЛИЗАТ С ГРИВНИ НА КАВАРНА РОК ФЕСТ    
КултураОрганизаторите на тазгодишното мега рок събитие Каварна Рок Фест Лауд Консертс и община Каварна, съобщиха, че с цел улeсняване на пропускателния режим на феста за притежателите на тридневен билет ще има отворен специален пункт за поставяне на гривни.

Той ще е разположен преди главния вход на стадиона в Каварна и там ще се извършва подмяна на тридневните билети с гривни. Пунктът ще бъде отворен още в деня преди началото на фестивала - на 22-ри юли от 14.00 ч. Организеторите допълват, че гривните ще имат ролята на тридневен пропуск и значително ще улеснят влизането на публиката на стадиона и в трите фестивални вечери. Пунктът ще работи и през трите фестивални дни. Тези, които имат покани за трите концерта също трябва да ги подменят с гривни на пункта.
На същото място (само притежателите на тридневен билет) ще могат да участват и в томбола с награда мотор Harley-Davidson. За целта, желаещите да участват в томболата със своя тридневен билет трябва предварително да напишат на гърба на билета си две имена, ЕГН и телефон за връзка. Тези, които имат еднодневен билет за някой от концертите, няма да ги подменят с гривни.
Още веднъж организаторите припомнят, че входът на стадион "Калиакра" в морската рок столица ще бъде отворен за публиката след 17 часа в дните на концертите. В рамките на Каварна Рок Фест ще гостуват 14 рок и метъл банди, като пълният график може да се види на www.kavarnarockfest.som. За тези, които още не са си купили билети, могат да го направят в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, както и в магазините на Office1 Superstore, M-Tel, Orange Center, Fonex и Tехномаркет. Билети ще се продават и на място, без промяна в цената им. Тридневният билет е с цена 90 лв., а еднодневният  е 40 лв.
 


Сходни връзки

ВЛИЗАТ С ГРИВНИ НА КАВАРНА РОК ФЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди