изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:31 EEST
КНСБ ЩЕ НАСТОЯВА ЗА ПЛАВНА РЕФОРМА НА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА    
НовиниДнес в столицата ще заседава Изпълнителният съвет на КНСБ, като в рамките на заседанието ще бъдат обсъдени предложените от Координационния съвет на синдиката условия за участие в преговорите по пенсионната реформа.

Това обяви регионалният координатор на КНСБ - Добрич, и член на Изпълкома Гинка Василева, която също ще участва в работната среща. Тя заяви, че КНСБ по никакъв начин не е давала съгласие за дискутираните промени по пенсионната реформа. "Тепърва това ще се обсъжда и ние имаме конкретни условия, при които ще преговаряме и дебатираме реформата. Основно 4 са предложенията на Консултативния ни съвет, но всички те са с плавно увеличаване на пенсионната и осигурителна възраст" - каза Василева. Синдикатите ще настояват още за генерална модернизация на системата, така че 65 % от пенсията да е от солидарния първи стълб и поне 20-25 % - от допълнителното осигуряване. Другият акцент, който ще постави КНСБ е финансовото укрепване на системата, като ще се иска да не се намаляват осигурителните вноски за сметка на работодателя, каза още Василева.
 


Сходни връзки

КНСБ ЩЕ НАСТОЯВА ЗА ПЛАВНА РЕФОРМА НА ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди