изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:56 EET
ХОРОСКОП ЗА 19 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 ЮЛИ


ОВЕН - Отнесете се с търпение към работата и хората, с които сте свързани, това ще ви помогне да изградите пълноценна връзка или сделка. Така ще си осигурите предимства.

ТЕЛЕЦ - Ще пристъпите към изпълнение на програмата си активно. В открит разговор с някого ще споделяте идеите си, но бъдете по-пестеливи, за да си спестите разочарования.

БЛИЗНАЦИ - Погрижете се за себе си, имате нужда от спокойствие, да подредите приоритети. Вредните навици отнемат от силата ви, време е да поставите на здрава основа всичко.

РАК - Пътуванията и срещите ще са приоритетни за вас днес. В много отношения чрез тях ще постигнете повече, отколкото с досадните занимания, в които липсва творчество.

ЛЪВ - Потърсете средствата, от които се нуждаете от хора, с които имате изградени коректни взаимоотношения или се обърнете към кредитни институции. Трудностите не са непреодолими.

ДЕВА - Независимо от трудностите, които срещате ежедневно, ще се стремите към по-добри условия за работа. Имате опит в търсене на по-добрите решения, бъдете настоятелни.

ВЕЗНИ - Ще изразите твърдата си позиция по въпрос за бъдещето на повече хора, с което ще си спечелите доверието им. В менюто си заложете на повече плодове и зеленчуци.

СКОРПИОН - С проект, в който сте вложили не малко ще приключите период, равносметката от който е, че сте станали по-силни. Природата ще ви дари с приятни вълнения, но не се преуморявайте.

СТРЕЛЕЦ - Възстановяване на здравето и духа са важни, за това не се колебайте да направите нещо повече за себе си днес. Романтично настроените ще изживеят деня вълнуващо.

КОЗИРОГ - Ще балансирате напрежението и натовареността си от последните дни, ако си позволите малко отдих и развлечения. Близостта на природата ще ви зарежда с енергия.

ВОДОЛЕЙ - Занимания, целящи подобряване на физиката, здравето и образованието ви ще са особено полезни. С поведението си ще въздействате позитивно на околните.

РИБИ - Има какво да ви радва на фона на случващото се около вас и в обществото. Само не търсете причини да налагате мнението си, мислете за изявите си и се подгответе за тях.

Флирт според зодията – как го правят мъжете
Кои са най-изкушаващите жени според зодията
Хороскоп на флирта - коя зодия си пада по теб

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди