изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:48 EEST
НАГРАДИХА ИНОВАТИВНИ УЧИТЕЛИ    
НовиниДецата от Театрална студия "Зорница" при НЧ "Йордан Йовков", гр. Добрич с художествен ръководител Ема Георгиева откриха с рецитал по стихове на Джани Родари церемонията по награждаването на участниците в конкурса "Учител, ученик, родител - ЗАЕДНО".

То се състоя в рамките на семинар с работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, който се проведе в Албена и бе организиран от програма „Приятели за България”. В него участваха 81 учители от цялата страна, които обмениха добри практики. На 15 юли бяха връчени и наградите на участниците в ІІІ Конкурс "Учител, ученик, родител - заедно". Присъстваха и представители на институциите, които подкрепили Програма "Приятели на България" - организатор на конкурса и семинара. В Албена по този повод бяха Янка Такева - председател на СБУ, зам.-областните управители на Софийска област Росица Иванова, на Добричка област Тодор Георгиев, Пенка Иванова - началник на отдел в МОМН и председател на конкурсната комисия, Силва Хачерян - главен експерт в Министерство на културата и Михаил Белчев - директор на Столична библиотека, съобщиха организаторите.
Управителят на Програма "Приятели на България" - Цветан Иванов, връчи в четирите категории по една І награда (грамота и парична премия от 1000 лв.) и по една ІІ награда (грамота и парична премия от 500 лв.) Наградите на "Приятели на България" са за: І категория „Извънкласна дейност” - Николай Докторов, Елена Кунчева. Във ІІ категория „Извънучилищна дейност” - Деница Узунува, Атанаска Игнатова, за ІІІ категория „Млад педагог” - Константин Фиданчев, Лидия Гаджева, в V категория – „Работа с деца със СОП” - Татяна Китанова, Кичка Николова Христова.
Наградите на областният управител на Добрич бяха връчени от Тодор Георгиев и те бяха за Севдалина Венкова- ръководител на Центъра за защита на природата и животните, Димитрина Славова - учител по български език и литература в ОУ "Хр. Ботев" и Маринела Пенчева - учител в ЦДГ 10 "Слънчице".
 


Сходни връзки

НАГРАДИХА ИНОВАТИВНИ УЧИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди