изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:59 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ


ОВЕН - Ще се вълнувате с някого, споделяйки проблемите му и поводите за радост. Вложените ви усилия ще подобрят доходите ви и ще предприемете действия в посока на интересите си.

ТЕЛЕЦ - Ще се ангажирате с нови задачи, отчитайки полезността на това, с което се занимавате през последните дни. Във възможностите ви е да ги приключите по-рано от предвиденото.

БЛИЗНАЦИ - Ще направите деня си по-приятен, ако чрез заниманията си съумеете да се освободите от стреса и придадете повече значение на дребните неща в живота си.

РАК - С удоволствие ще предпочетете пътуванията или поне смяна на обстановката. Спокойствието ще ви направи по-силни и помогне да планирате бъдещите си ходове.

ЛЪВ - Справяйки се в движение с възможните затруднения, ще следвате програмата си. Паралелно с това ще търсите сътрудничеството на хора, чиито професионални качества одобрявате.

ДЕВА - Изградените ви критерии за професионализъм и приятелство са високи, с което често си причинявате страдания, но не може да се отрече, че ви носи и удовлетворение.

ВЕЗНИ - Закъснения, недобре разбрани условия и други затруднения ще създават повече напрежение в работата и взаимоотношенията ви. Това изисква да сте внимателни, особено в детайлите.

СКОРПИОН - Внимателният ви подход в деликатна ситуация ще ви спести главоболия и неприятни емоции. Изисква се и подготвеност, каквато не ви липсва и това ще се забележи от когото трябва.

СТРЕЛЕЦ - Възможни са заблуди и навеждане към грешни решения. Бъдете внимателни и не се поддавайте на провокации. Отдайте заслуженото на партньора си, на когото дължите много.

КОЗИРОГ - Без излишна суета и губене на време ще се заемете с неотложните си задачи. За някои от вас те са свързани с образователната сфера и повишаване на квалификацията.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете по-отворени към онези, които търсят вниманието ви, споделете опита и знанията си с тях и няма да съжалявате. В романтично настроение ще премине вечерта ви.

РИБИ - Като не пренебрегвате важните неща, ще се погрижите за всичко, което ви вълнува сега. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще го насочите в желаната посока на мислене.

Laura Croft 59Laura Croft 58Laura Croft 53Laura Croft 26
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди