изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:08 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАСЕЧЕНИ 43 ВЕРИГИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС СЪС ЗЪРНЕНИ ДАЛАВЕРИ    
Любопитно"Преди 2 години смятах, че на сянка се извършва 40 % от търговията със зърно. Сега не мога да се ангажирам с прогнози" - каза пред журналисти началникът на ТДД в Добрич Тошко Тодоров. По повод информацията от РДВР, че няма разкрито нередовно зърно  при проверките по пътищата в областта, той коментира, че "ако не се задълбочиш, всичко документално изглежда в ред, но когато се заровиш, съвсем не е така". 45 вериги за източване на ДДС, от които само 2 не са за зърно, са засекли данъчните в Добрич за последните 2 години.

ВиК ЩЕ ИКОНОМИСВА С НАМАЛЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛА

Възможно е да не се усвои напълно останалата част от 1.5 млн. долара от водния заем от Световната банка за ВиК - Добрич и да се пристъпи към намаляване на персонала. Това съобщи управителят на дружеството инж. Георги Михов. Това били някои от вариантите за икономии в държавното дружество, които били обсъдени на среща на Михов в МРРБ. Във фирмата нямало да се извършват съкращения, а щяло да се използва изтичането на срочните трудови договори.
НДТ - 21 юли 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАСЕЧЕНИ 43 ВЕРИГИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС СЪС ЗЪРНЕНИ ДАЛАВЕРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди