изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:46 EEST
ВРЪЧВАТ ПРИЗ ЗА ЦЯЛОСТНО БОСТАНДЖИЙСКО ТВОРЧЕСТВО    
ЛюбопитноВ събота ромската махала в Каварна - квартал "Хаджи Димитър", станал известен като българския Бевърли Хилз, ще чества 40-годишен юбилей. Очаква се гост на тържеството да бъде дипломат № 1 на САЩ у нас - посланик Джеймс Уорлик, научи НДТ.

Според източници на вестника, посланик Уорлик ще пристигне в Каварна още в петък, като вечерта ще гледа на живо първия концерт от тазгодишния Каварна Рок Фест, посветен на дамите. В първата вечер, както вече съобщихме, на каварненска сцена ще излязат LEAVES' EYES, EPICA, DORO, TARJA, ATROCITY.
Купонът в циганския Бевърли Хилз е насрочен за 11 ч. в събота, като настроението ще повишат със своите изпълнения Иво Папазов - Ибряма и оркестър "Тракия". "Тъй като ромите в нашата махала основно се занимават с бостанджийство през лятото, сме подготвили специален плакет - ром, седнал върху диня. С тези плакети ще отличим най-добрия производител на дини, на пъпеши" - разказа кметът на Каварна Цонко Цонев. Той добави, че ще бъде връчен и специален приз за цялостно бостанджийско творчество.
 


Сходни връзки

ВРЪЧВАТ ПРИЗ ЗА ЦЯЛОСТНО БОСТАНДЖИЙСКО ТВОРЧЕСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди