изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:30 EEST
ПАК ТЪРГОВЕ ЗА ПЛАЖОВЕ    
НовиниСъс заповед на областния управител в момента тече процедура за закупуване на тръжна документация и набиране на оферти отново за плажове на територията на областта. На сайта на областна администрация е изложена подробна информация. Търгът ще се проведе на 2 август, като в него са включени 6 плажа в Добричка област, не намерили до момента стопани.

Това са: на територията на община Шабла - къмпинг „Чайка" ("Космос") с начална годишна тръжна цена 17 192 лв.; „Шабленска тузла" с начална годишна тръжна цена 16 936 лв.; къмпинг "Добруджа" с начална годишна тръжна цена 30 525 лв. В община Каварна без стопанин е плаж "Иканталъка 2" с начална годишна тръжна цена 7788 лв., а в Балчик - плаж „Тузлата" с начална годишна тръжна цена 3 479 лв. и плаж "Kранево - международен детски лагер" с начална годишна тръжна цена 14 919 лв. Цената на тръжната документация е 500 лв. Плажовете се отдават за стопанисване за срок от пет години.
На 3 август пък ще бъдат отворени офертите на мераклиите, подали такива за "Нов плаж" в Балчик. За него началната годишна тръжна цена е в размер на 6 181 лв.
 


Сходни връзки

ПАК ТЪРГОВЕ ЗА ПЛАЖОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди