изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 00:49 EEST
ПРЕДАВАМЕ УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИН НА ВЛАСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ    
Ред и сигурностДа се допусне изпълнението на европейска заповед за арест на украинския гражданин Игор Л. на германските съдебни власти, реши Добричкият окръжен съд.

Срещу украинеца има наказателно преследване по обвинение в участие в мрежа за прехвърляне зад граница на скъпоструващи коли в Източна Европа.
42-годишният Игор Л. е от град Черновци, Украйна. Той е обвиняем за укривателство в пет случая и опит за измама и потвърждаване на мнимо престъпление. Според германските власти, той е участвал в престъпна група за прехвърляне зад граница на скъпоструващи автомобили в Източна Европа. Той трябва да отговаря като извършител и помагач за шест случая на прехвърлени в Украйна автомобили БМВ, Мерцедес, Ауди и Фолксваген. Европейската заповед за арест срещу него е издадена на 7 юли миналата година от Районния съд Тиергартен в  Берлин.
Адвокатът на украинския гражданин е поискал съдът да уважи искането, за да се докаже обективната истина по повдигнатите на Игор Л. обвинения. Обвиняемият е заявил съгласие за доброволното му предаване на германските съдебни власти. За изпълнение на определението на Добричкия окръжен съд ще бъдат уведомени Върховната касационна прокуратура и Министерството на правосъдието.
До екстрадирането му в Германия той ще бъде в затвора във Варна.
 


Сходни връзки

ПРЕДАВАМЕ УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИН НА ВЛАСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди