изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:45 EEST
Майка с бебе в ръце препречи пътя на Борисов    
НовиниНедоволна тютюнопроизводителка с бебе в ръце застана пред автомобила на премиера Бойко Борисов и се опита да блокира кортежа му, тръгващ от община Кирково към град Кърджали, съобщи агенция „Фокус".

Шерие Исмаил от село Фотиново заяви, че няма да се махне от пътя на Борисов, докато не разговаря с него. Жената бе придружена от съпруга си и по-големия си син. Тя не послуша молбите на полицията да направи път на автомобила, поради което се наложи да бъде отстранена от пътя на премиера.

Пред журналисти Шерие Исмаил обясни, че е искала да попита министър-председателя каква е разликата между земеделските производители и тютюнопроизводители и защо се налага тя да връща майчинството, което е взела за детето си. По думите й се опитвала да изрази недоволството си пред премиера за това, че през 2007 г. се е регистрирала като земеделски производител, в резултат на което са й прекъснати майчинските.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Майка с бебе в ръце препречи пътя на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.84 секунди