изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:27 EEST
В МАЧ ЗА БРОНЗА ВАЛЕНТИН ДЕМИРЕВ СРЕЩНА ЛАТВИЕЦ, НИКОЛАЙ ЯНЧЕВ ЩЕ СПОРИ ЗА МЕДАЛИТЕ УТРЕ    
СпортДнес започнаха осминафиналните срещи от европейското първенство по бокс за момчета до 14 години, което се провежда в ямболската зала “Диана”.

Шампионатът е под патронажа на министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и с участието на състезатели от 20 държави.
В първенството на Стария континент участват двама представители на боксов клуб “Добруджа” – Валентин Демирев, който се състезава в категория до 38 кг, и Николай Янчев при най-тежките - +76 кг. Жребият отреди Валентин и Николай да започнат участието си в първенството директно от четвъртфиналите. Късно днес на ринга в Ямбол ще се качи Валентин Демирев. Негов съперник ще бъде Аристон Наневич от Латвия. Утре своите умения ще демонстрира и другият възпитаник на треньора Михаил Георгиев – Николай Янчев ще спори за място на полуфинала с представител на Босна и Херцеговина. Михаил Георгиев сподели за спортния сайт "Център спорт", че се надява поне единият му възпитаник да постигне победа на четвъртфиналите и така да си осигури най-малко бронзов медал от шампионата.  Според програмата на първенството петък е денят за полуфинали, а шампионите ще бъдат излъчени в събота.
Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

В МАЧ ЗА БРОНЗА ВАЛЕНТИН ДЕМИРЕВ СРЕЩНА ЛАТВИЕЦ, НИКОЛАЙ ЯНЧЕВ ЩЕ СПОРИ ЗА МЕДАЛИТЕ УТРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди