изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:44 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани шест криминални престъпления.



            -На 21 юли 2010 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение от 56 годишен гражданин от гр.Добрич, затова че движейки се по бул.”Добруджа” е установил спукана гума на автомобила си и спрял да я демонтира. По време на демонтажа неизвестно лице му е извършило кражба на мъжка чантичка, в която е имало 4000 лв., 600 евро и лични документи. Чантичката е била на предната седалка в автомобила. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

            -На 20 юли 2010 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение от собственика на заведение, намиращо се по бул.”Русия” гр.Добрич затова, че неизвестен извършител е проникнал в заведението и е извършил кражба на сумата от 314 лв. След проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление е установен извършителят на кражбата- Я.А. на 20 години от гр.Добрич.

            Лицето е задържано за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

            -След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Балчик, в гр.Балчик, в района на жк “Балик” е задържан Г.Г. на 26 години от гр.Балчик. При извършената проверка в лицето са намерени 7 пликчета суха тревна маса, реагираща на полевия тест на канабис, с тегло около 1,75 грама. Образувано е досъдебно производство.

 

            През денонощието на територията на областта са възникнали 1 пътно –транспортно произшествие с 1 ранен гражданин и 1 ПТП с материални щети.

            -На 21 юли 2010 г., в 13.00 часа по околовръстен път гр.Добрич е възникнало пътно-транспортно произшествие, при което 32 годишния водач  на велосипед се е блъснал в движещия се по пътя товарен автомобил, управляван от И.И. на 37 години. В резултат на катастрофата водачът на велосипеда Е.Д. е с охлузни рани и след преглед в МБАЛ Добрич е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

 

            През денонощието е възникнал 1 пожар. Оказани са  две технически помощи.

            -На 21 юли 2010 г., в 01.33 часа е получено съобщение за възникнал пожар в спомагателна постройка в частен двор, намиращ се в с.Чернооково, общ.Генерал Тошево. В резултат на пожара са унищожени 90 кв.м покривна конструкция, 250 бали слама и 40 бали люцерна. Причината е небрежност при боравене с открит огън.

 

 

22 юли 2010 г.                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди