изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:26 EET
АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК В ЦДГ "ДЕТЕЛИНА"    
НовиниКакто НДТ вече съобщи в събота американският посланик Джеймс Уорлик ще гостува в Каварна. Официалната среща между дипломата и кмета на Каварна Цонко Цонев е насрочена за 9.30 ч. в общинския Център за услуги и информация, уточняват от пресслужбата на общината.

На срещата ще обсъдят въпроси, свързани с интеграцията на малцинствата и развитието на общността като цяло. Около 10.30 ч. Цонев и посланикът ще гостуват на ЦДГ "Детелина" в ромския квартал, след което двамата ще присъстват на концерта на Иво Папазов  - Ибряма, който започва от 11 часа в кв. "Хаджи Димитър", по повод честването на 40-годишнината от създаването на ромския квартал в Каварна.
По-късно, от 12 до 13 часа, посланик Уорлик ще се срещне с представители на местната ромска общност, ромски младежи, участвали в стажантски програми в правителствени институции, и представители на Фондация "Отворено общество", с които ще говори за перспективите за развитие на ромските общности. Припомняме, че тази година каварненският градоначалник бе отличен със сертификат за най-добре настроен към ромите кмет по време на втората европейска среща на върха по ромските въпроси. Отличието на Цонев му бе присъдено от ERGO Network в рамките на кампанията "Typical Roma".
 


Сходни връзки

АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК В ЦДГ "ДЕТЕЛИНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди